Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak, ha apám online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha apám online csalja az anyámat?

Figyelt kérdés

A szüleim 50+-osak és elég boldogtalan a kapcsolatuk, de azért ilyenre nem számítottam. Egyszer apám Facebookja egy elég gyanús reklámot dobott be nőkkel kapcsolatban, így belenéztem a telefonjába, és tele volt a Messengere ilyen-olyan beszélgetésekkel (flörtölésekkel meg linkekkel, amik gondolom 18+ oldalakra vezetnek, fúj) magyarul és angolul is. Volt ami egyértelműen robot volt és olyan is, ami egyértelműen ember. Egy időre pihentettem a témát, meg kicsit el is felejtettem.

Most viszont odaviharzott hozzám, hogy töltsem le a telefonjára a Telegramot. Eleve gyanakodtam, és amikor nem akarta elmondani, hogy mire kell, meg is bizonyosodtam a gyanúmról. Újból belenéztem a telefonjába amikor nem figyelt és egy külföldi nő kérte, hogy telepítse az alkalmazást. Megtettem, mert nem akartam veszekedni apámmal (kicsit félek is tőle), de aggódok, hogy valamilyen csaló lehúzza, elvégre 56 éves, nem tudja, hogy működnek ezek a dolgok.

Hát kérdem; mit tegyek? Kinek mondjam el, kivel beszéljem meg?

okt. 24. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Vele. Mondd el Neki, hogy milyen veszélyei vannak ennek, viszont a többi nem a Te dolgod. Felnőtt ember, szaladni árulkodni meg nem szép dolog, főleg, hogy sokszor a rossz hír hozójára haragszanak.
okt. 24. 17:51
 2/13 menta34 ***** válasza:
78%
Amíg a problémát úgy fogalmazod meg, "hogy apám csalja anyámat" nem fogsz tudni segíteni, pedig valószínűleg kéne. Legalább keress az ilyen átverésekről szóló cikket és küld el neki.
okt. 24. 18:01
 3/13 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom ezzel anyukád is tisztában van, ha egy boldogtalan kapcsolatban élnek...

A netes csalást említhetnéd, hogy átverés.

Ha vannak tesóid én velük beszélném meg, hogy mi legyen...

okt. 24. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Mit szólnál, ha apád turkálna a telefonodban?

Nem a te dolgod a szüleid párkapcsolati problémája.

okt. 24. 19:26
 5/13 A kérdező kommentje:

4.

A kettő azért nem ugyanaz, ő nem ért a telefonjához, ahogy írtam is, még ő kért (és szokott is kérni) segítséget. El lehet emiatt ítélni, lehet mondani, hogy nem erkölcsös, de hidd el, nem érdekelnek apám dolgai, csak azt nem szeretném hogy megadja valakinek az adatait én meg aztán utcára kerüljek miatta.

okt. 24. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
#5: Pontosan, hogyan is kerülsz az utcára azért mert édesapádnak megtudják az adatait?
okt. 24. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom,hogy ezzel mások hogy vannak,de nekem nagyon fájna,ha kiderülne,hogy a gyerekem tudott az apja mocskos dolgairól,és csak nekem nem szólt. Ez árulás lenne a szememben. Ja tudom,itt mindenki okos,és észreveszi a jeleket. A telefon nézegetésről meg annyit,hogy az a legegyszerűbb,és legkönnyebb módszer,ha valami gyanús. Megnézem,és vagy megkönnyebülök,és magamat lehülyézem,vagy nem kínzom magam tovább a bizonytalanságban,mert kiderülnek a simlis dolgok.

Először beszélj apáddal,és ha nem vesz vissza,akkor tudjon róla anyád is. Megérdemli,az igazságot!

okt. 24. 21:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Írj privátban, ha akarsz és kitalálunk valamit!
okt. 24. 23:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Segíts neki hogy tudjon megint flörtölgetni,beszélgetni .
okt. 25. 06:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy mutasd kivel chatelsz, apu!

Te amúgy hány éves vagy, ha faterod 56?

okt. 25. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!