Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megzavarodott az agyam és megcsaltam a feleségem. Szex nem volt mondjuk. Már azt sem tudom, miért tettem, mondom megzavarodott az agyam. Hogyan tovább? Lenn mesélek.
10 éves házasságban vagyok, egy 5 éves fiunk van. De már vagy 15 éve vagyunk együtt. Semmi bajom nincs a házasságunkkal, szeretem a feleségem.
Jött egy kolléganő a munkahelyemre, és akkor becsavarodtam. Hirtelen csak őt láttam, nagyon vágytam rá. Fú, tényleg csak ő járt folyton a fejemben. Elkezdtem neki csapni a szelet, vevő volt rá, hamar eszkalálódott a viszony. Beszélgetésből randi lett, randiból csók. Szex nem volt.
Aztán kijózanodtam, és azóta nem is értem magam. Mármint mi történt, miért akartam őt annyira? Most már ha beszélgetünk a munkahelyen, nem vonzódom hozzá. Csók, randi, ezeket nem tudom vele elképzelni, hisz házas vagyok, családos ember. Az a vonzerő, amivel a kolléganő bírt, elpárolgott, eltűnt teljesen, nyomtalanul. Már semmit sem érzek, nem vált ki belőlem semmit.
Legutóbb is volt hogy végig simította a karom a munkahelyen, és az már zavart is. Mondtam neki többet ilyet ne, szeretnék kollegális viszonyban lenni vele. Gondolom nem érti, mi történt, de most mondjam neki, hogy 2 hétig majd megvesztem érted, most meg ugyanolyan vagy mint bárki más? Én se értem, akkor ő hogy értené.
Félek, bármikor kiderülhet, bármelyik kolléga lebuktathat. Persze a randikról, csókokról csak az tud, akinek elmondta a kolléganő, de a flörtölésnek mindenki szemtanúja volt, pedig mindenki tud a házasságomról.
Nem tudom, mit tegyek.
Mondjam el? Nagyon rossz lenne neki. Válást el sem tudok képzelni.
Amúgy ha valaki arra adna tippet, hogy hogyan tudnám kivédeni, hogy a jövőben ilyen történjen, hogy hirtelen feltámad bennem valaki iránt, ami nagyon hamar kilobban, elfogadom a tippet.
Szeretem a feleségem, hozzá vonzódom továbbra is. Minden olyan, mint a becsavarodásom előtt volt. Nem tudom, mi történt velem.
Szerintem az történt veled, hogy a kollegina megfűszerezte kicsit az életed.A f..sz felàllt,az ész megàllt-ahogy a művelt francia mondja.🙃
Mint afféle dekoratív,àm túlságosan naiv làny a szomszéd irodàból írom neked, hogy a kolléganőd sem olyan hülye valószínűleg, mint amilyennek
làtszik! Szóval a minimum leültetni beszélgetni, bocsànatot kérni,majd otthon összekapni magad.
Szívesen!😉
Le vagyok döbbenve a kommenteken. Vagy ennyire rosszindulatúak, vagy ennyire hülyék írják, nem tudom eldönteni!
Jól figyelj! Ha valaha leszel annyira hülye, hogy a feleséged mellett elcsábulsz egy egyéjszakásra, soha, de SOHA ne mondd el a nejednek, ha egy kicsit is szereted!
Egy nő soha nem felejti el az ilyet, talán meg sem bocsájtja. Megmérgezed vele a családod, öröké gyanakodni fog.
A megoldás, hogy soha többet ilyet ne csinálj, és erről senkinek egy szót se többé. Az összes többi hablaty, amit itt írnak, csak bajt hoz rád.
Utolso, ahelyett, hogy mindenkit lehulyezel, inkabb nezz magadba.
Ha mondjuk a te lanyodrol lenne szo, akit a ferje megcsalt, arra batoritanad azt a faszit is, hogy patkany modon tartsa titokban?
Ez a joindulat szerinted ?🤡
Egyébként jók is ezek a felelősség hárítások... Megzavarodott az agyam. :D
Véletlenül se te zavarodtál meg, nem a te döntésed volt a nyomulás, udvarlás, csók. Lehet ott sem voltál, csak az agyad. :D
Szerintem úgy az első lépés lehetne az, hogy - legalább magadban - felelősséget vállalsz azért, hogy igen, én vagyok a hunyó.
34
Na igen, jó kérdés!
Vajon mit mondanának sokan, ha a lányuk férjéről lenne szó, aki a kolléganővel kavarászott.
Plusz ugye a fenti kérdésben is benne van, hogy bőven lát rá lehetőséget a Kérdező, hogy a jövőben is esélyes, hogy "megzavarodik az agya":D.
Nem pedig az, hogy ilyet soha többé nem akarok tenni vele...
34: Ha lányom lenne, akkor a leginkább kussoljon a férje, ha megbotlik. Amit a kérdező csinált, az még botlásnak is kevés, akkor pláne. A család békéje fontosabb, mint a későn ébredező lelkiismeretének a nyugalma. Ha igazi férfi, dolgozza fel magában, és többet ne csináljon ilyet.
A bohóc emojikat meg tartogasd a magadfajtáknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!