Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális, hogy a vőlegényem “rejtegeti” előlem a telefonját?

Én pl nem hiszek az egymás eszközeinek átnézésében, de ennyire irreális módon rettegni egy felugró értesítéstől, úgy hogy korábban már bukott le…. Hát ez azért elég gyanús.

21.
Mondjuk felmerül bennem az a kérdés is, hogyha már történt ilyen, akkor miért is vannak együtt? Ennyire hülye nem lehet valaki, hogy ilyet megbocsásson... vagy mégis? Nem hiszem el, hogy ennyire ne legyen józan önvédelme valakinek.

Nem hiszed el? :D pedig sokan még cifrább dolgokat is elnéznek a párjuknak.

"Hogy rúgjam ki ok nélkül?"
Hát hm... egy párkapcsolatban az is elég ok a "kirúgásra", hogy már nem akarsz vele lenni. Hogy azért nem akarsz vele lenni, mert ő adott rá okot, hogy ne bízz meg benne, az meg főleg elég ok.

Mintha magamat látnám benned egy pár éve. Nalunk ugy volt, hogy a párom a kapcsolat elejen nagyon feltekenykedett, aztan miutan megtudta hogy rendes vagyok, megbízhat bennem, már ha én lettem bizalmatlan (hasonlo okok miatt mint a Te helyzeted, csak o nem írt más lánynak), akkor én már ugye az voltam aki kereste az okokat. Bár volt pár dolog ami fereertheto volt vele kapcsolatban. Főleg eleinte elsiklottam felette és tényleg olyan helyzetek voltak amiket valószínűleg én értelmeztem fere, mégis később feljottek ezek bennem, például az után, hogy egyszer észrevettem feltuno lajkolgatast masnal. Nyilvan egy lajkolgatasbol nem lett volna problema, de mint irtam, volt egy par dolog ami miatt megingott a bizalmam. Aztán kesobb meglattam, mikor azt hitte mással foglalkozok, hogy szivet nyom valaki storyjara. Persze elotte mar szoba jott hogy szerintem ez megalazo a masik felnek.
Aztan mikor megláttam, akkor egybol nem reagaltam, de utana leultem vele beszélgetni erről (ritka pillanat volt, mert ilyenkor nagyon szeretett hárítani), hogy láttam és elmagyaraztam az én nezopontomat, valamint elmondtam, hogy ha neki arra van szüksége, hogy más nők figyelmét felkeltse így, akkor ne húzza velem az idot, mert nekem ez bizalmatlansagra adna okot és valoban nem erten erre mi szukseg, ha tulajdonkeppen mar sokat beszelt arrol, hogy nagyon orul, hogy rám talált(mégha ez így leírva sablonokat is tűnik). De az csak egy véletlen volt, nyilván nem az első eset volt. Akkor azt mondta, hogy én több jelentőséget tulajdonitok ennek, mint amennyi valójában ebben benne van és hogy megérti a nézőpontomat és nem fogja ezt tobbet csinálni. Elvileg nem csinálja, mert sajnos több sérelem után és főleg ha épp érzékenyebb időszakokban voltam, néha szobahoztam hogy remélem amit akkor kértem, tiszteletben tartja. Mondta hogy igen, megmondta, odafigyel hogy ne csináljon olyasmit amivel megbántana. Én hiszek neki azota is. Bár megmondom őszintén, saját magammal is nehéz volt szembenezni, hogy ilyet "kértem" valakitől. Viszont, aki mondjuk sokáig egyedülálló volt, vagy a korábbi kapcsolatában mindkét felnel voltak ilyenek, annak néha elkell magyarázni, hogy van akinek ez kellemetlen.
Hogy jól csináltam-e vagy sem, nem tudom. Akkor egy mélyebb, nyugodt beszélgetést láttam erre megoldásnak.
Szerintem ez így úgyis benned marad. Szóval mondd el neki, hogy tudsz arról, hogy valakinek szinvecskezett és kérdezd meg mi a fontosabb neki. Nem ismerem őt, nem tudom mennyire őszinte ember, mennyire lehet adni a szavára. Ezt Te tudhatod csak, de sajnos lehet olyan a helyzetetek, hogy Te sem lehetsz benne biztos.

Ha bele tekintették volna a telójába valaha indok nélkül akkor azt írnám, hogy kontrollmániás és önbizalom hiányos vagy, DE nem csináltad. A múltban a másik csaj figyelmeztett téged és most sem hanem zenét akarsz hallgatni,vagy filmezni és ő mégis úgy reagál.
Mi az én párommal tudjuk egymás jelszavát, bármikor oda adjuk egymásnak és soha nem megyünk bele a privát szféránkba.
Haragszik ha elkéred tőle, elveszed és attól fél, hogy mit dob ki az Insta úgyhogy biztosan más nőkkel chatel, szexchatel, sőt lehet már szexelt is.
Nem tudom, hogy mi tart téged mellette amikor kihasznál téged, hazudik, nem tisztel, de én szerintem ezen nincs mit megbeszélni mert már adtál neki második esélyt!
Harmadikat nem adnék, sőt másodikat se kapott volna!!!
Amúgy ha hülye vagy maradj vele és majd kiderül, hogy félrelép, de még az is lehetséges, hogy ő fog téged elhagyni más nő miatt csak talán két gyereked lesz tőle míg jelenleg nincs és nem is vagytok házasok szóval a válást is elkerülnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!