Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanál egy csókot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanál egy csókot?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen helyzetben? Miért? Ha nem, miért nem?

Több éves kapcsolatról van szó.

Nemet is írjatok, köszönöm.

ápr. 29. 13:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
20%

Ne nincs érzelmi megcsalás akkor igen. (pl részeg volt és buliban rámászott egy random csaj).

Valószínűleg párterápia, de minimum sok alapos beszélgetés kellene hozzá

ápr. 29. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Az meg bullshit hogy megbocsájtható ha nincs érzelmi megcsalás. Egy csók szerinted mi?
ápr. 29. 16:32
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
Lol, én smároltam már idegennel buliban. Igaz, akkor szingli voltam. Garantálom, hogy semmilyen érzelem nem volt a dologban. Gondolkodjunk kicsit.
ápr. 29. 16:34
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
#13 És akkor miért smárolt mással amikor párja van, csak úgy? Megcsalás lehet "csak" testi, lehet fizikai és lelki!
ápr. 29. 16:36
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

14

Annyit mondtam, hogy egy smárolás mögött lehet egy elsöprő szerelem meg lehet konkrétan semmi is. Nem tudom, akinek párja van mit miért csinál, mert sosem csaltam meg senkit, ahogy tudtommal engem sem csaltak meg.

Annyi viszont fix, hogy egy csóknak (amennyiben nem egy beszélgetős, lelkizős viszony eredménye), én baromira nem kerítenék ekkora irgalmatlanul nagy feneket.

ápr. 29. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
28%
#14 Megcsalás a téma és nem az, hogy te szingliként kivel smárolsz (részegen). 🤦🤦🤦
ápr. 29. 16:40
 17/18 anonim ***** válasza:
28%

16 Akkor fuss neki még egyszer. :D

Illetve tanulj meg olvasni. Pl hol írom, hogy részeg voltam, huzgocska?

ápr. 29. 16:42
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mi az, hogy nem érzelmi megcsalás? Érezze úgy, hogy akkor szabadon kefélgethet is? Ha szeret és kielégíti a meglévő kapcsolata akkor nem megy el tényleges csókig a helyzet. Ez megalázó és a tisztelet szikrája sincs jelen a párja iránt.
ápr. 30. 01:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!