Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Más is járt így hogy elhagyták...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt így hogy elhagyták mert meghízott ?

Figyelt kérdés

A férjemet nagyon szerettem, de sok stressz is ért engem a férjem rossz anyagi döntései miatt, emiatt nassolgatni kezdtem, es kis csoki kis nápolyi ez az, elkezdtem lassan de biztosan hízni.

Éreztem hogy valami gond van a házassággal de nem tudtam hogy mi.

Frusztrált voltam.

Végül kiderült hogy végig egy masik nőbe “fektetett” anyagilag.

A nő tudott rólam es végig versenyben volt velem.

A férjem ellezdett beszelni egy exéről aki köver volt es kijelentette mellékesen h neki nem kell olyan nő többet aki kövér.

Azóta elváltam tőle.

A nő fotóit nézve a facebookon valóban valaki aki vékony. Egy közös ismerős szerint direkt fogyasztotta magat, hiába van 3 gyereke, persze azok már felnőttek. Ezzel érte el hogy a férjem őt válassza?

máj. 3. 16:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Passz, de gondolom van ilyen.

A férjed tettével és véleményével egyébként férfiként maximálisan egyetértek.

Én is így cselekszem majd, ha ilyen helyzetbe kerülök.

máj. 3. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Nalam sajnos 0 vonzalom van dagadt no fele, inkabb taszit.
máj. 3. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Azért volt ott bibi a férjeddel a nasizásod előtt is, szóval ez inkább tűnik kifogásnak a részéről. Szépen elsíbolta a pénzecskét az új csajához.
máj. 3. 17:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen volt bibi a nasizás előtt is, azért kezdtem nasizni
máj. 3. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Fogyj le és válj dögös nővé.

Hidd le találsz majd egy másik pasit, csak ne hagyd majd el magad újra.

máj. 3. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
Jajj úgy haragszom az ilyen pasira. Van gyereketek?
máj. 3. 18:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Van. Egy kislány. Mikor megismerkedtunk nagyon buszke volt rám, trófeaként mutogatott
máj. 3. 18:44
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Aki trófeaként mutogat az nem a nőt làtja benned kb csak 1 tàrgy vagy neki.

Én nem bìrnàm sem meg csalni sem elhagyni a feleségem.

máj. 3. 21:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Ha meghízna se?
máj. 4. 05:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán jobb is, hogy szabadultál tőle. Az én barátnőm majdnem 30 kg-ot szedett magára miután összejöttünk, és akkor sem volt már nagyon vékony. Ugyanúgy imádom most is, nagyon beindít, és nem hagynám el. Persze ehhez kell az is, hogy kifejezetten vonzónak tartom így, más férfiaknak a plusz kilók kiábrándítók lehetnek..
máj. 4. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!