Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttél rá, érezted hogy megcsal a párod?

Az első jel az az volt, hogy elkezdte ott lent teljesen szőrteleníteni magát, mikor a kapcsolatunk alatt sosem volt erre precedens. Azt mondta hogy elkezdte zavarni...
Aztán a csúcs az volt, hogy az ágyban befelé fordulva volt hajlandó csak telefonozni, pötyögni. Érzelmileg hűvös lett, tárgyilagos.
Ezt követően elmentem barátnős nyaralásra 3 napra, másfél napig nem reagált semmilyen megkeresésemre.
Ekkor hasított belém a felismerés/emlék, hogy előtte pár héttel többször is megkérdezte, hogy mikor is lesz a barátnős nyaralás?
Ekkor rögtön írtam neki üzenetet, hogy ennyi erővel költözhetne a k*rvájához is, nem kell nálam rontani a levegőt tovább (de ekkor persze nem voltam teljesen biztos a dolgomban, nem tudtam 100%-ra hogy megcsal), akkor vallotta be, hogy ja, megcsalt, többször is.
Úgyhogy hallgassatok a jelekre, megérzésekre csajok. Ekkor 22 éves voltam, naiv, és rengeteg olyan dolgot bekajáltam a 4 éves kapcsolat alatt, aminél ma már nevetnék és többet szóba sem állnék vele. Az ilyen hulladék, gerinctelen férgek már a "rózsaszín ködös" időszakban is férgek, csak megpróbálják jól álcázni.
30n

Úgy kezdődött, hogy állandóan félrevonult, úgy ült le mindig otthon, hogy a telefont tudja "sunyiban" nyomkodni. Rakott rá PIN kódot, pedig előtte erre sosem volt példa. Azt mondta, hogy valami alkalmazás miatt kellett beállítania, mert máshogy nem tudta telepíteni... Ezt még el is hittem. Aztán később elkezdett teljesen távolodni, eltaszítani. Már azt sem engedte, hogy érintsem, hogy hozzérjek. Annyit mondott csak, hogy most kicsit rossz passzban van, kér egy kis időt.
Ekkor már nagyon erősen gyanakodtam és eszembe jutott, hogy a Facebook/Messenger fiókjaink bevannak állítva egymás telefonjain. Tehát, ő is át tud(ott) lépni a telefonján az én Messenger fiókomba egy gombnyomással, és én is az övébe az enyémen. Ez korábban teljesen megszokott volt nálunk, mert volt olyan, hogy valamelyikünk telefonja mondjuk lemerült, amikor úton voltunk és akkor átlépkedtünk a másik telefonján a saját fiókunkba.
Na ezt ő elfelejthette, mert már régóta nem volt erre példa, hogy átléptünk volna a másik fiókjába, nekem viszont eszembe jutott és átléptem a telefonomon az ő fiókjába. Na és akkor ott volt a fasziról dákós meg egyéb fotók, meg az üzenetek :D Egyfelől vicces volt, másfelől egy világ omlott össze bennem, mert pont ő volt mindig is az EXTRA mód féltékeny, a görcsösen ragaszkodó, aki azt sem nézte jó szemmel, ha csak normális módon, de esetleg nevetgélve beszélgettem nőkkel... ehhez képest, ő szúrt hátba, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!