Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
 101/140 anonim ***** válasza:
100%
Az tiszta sor, hogy közös a ház és el kell adni, DE amíg ez nem történik meg, az lenne a minimum hogy eltakarodik onnan és megoldja a lakhatását. Bár ettől a gennyládától mégis mit várjon az ember… Kérdező, csak azt kívánom neked hogy mihamarabb rendeződjön a lakhatásotok a babával, utána pedig sok erőt a hosszú felépüléshez!
máj. 10. 21:13
 102/140 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Eddig tartottam magam. De most kezdem felfogni, hogy mindennek vége..
máj. 10. 21:21
 103/140 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom :( És azóta mi történik? Ott kerülgeted a házban? Egymáshoz szóltok?
máj. 10. 21:30
 104/140 A kérdező kommentje:
Külön szobában vagyunk. Kerül, rám se néz, nem szól. A gyerekhez kijön párszor és ennyi. Még csütörtökön mondta, hogy nem akar elveszíteni és ennyi. Azóta nem szól semmit. Nem próbál marasztalni vagy engesztelni. Félre ne érts, nem azt várom, hogy "pitizzen". De azért legalább ő is szenvedhetne egy kicsit. De semmi. Hiszen ő nem rossz, ő csak beteljesítette egy 20 évvel ezelőtti vágyát.. Szerintem max azt sajnálja, hogy kiderült. Nem azt, hogy elveszített minket.
máj. 10. 21:42
 105/140 anonim ***** válasza:
86%
Legalább ez is megerősíti benned azt, hogy a lehető legjobb döntés elhagyni. Mint a gyerek apja, mennyire van egyébként beleszólása abba, hogy milyen messzire költözöl? Nem ismerem a jogszabályokat, de gondolom, van valami szabályzás erre is.
máj. 11. 10:36
 106/140 anonim ***** válasza:
80%

Magyarországon belül oda költözik, ahová jól esik. Ha ott laknak a szülei, X km-re, máshová nem tud menni, akkor szerinted kötelezi a jog, hogy helyben vegyen ingatlant, vagy hogy?

Amúgy meg nem valószínű, hogy "apuka" annyira küzdene érte, hogy a gyereke a közelben maradjon. Ő már fejben együtt is él a szeretővel, alig várja, hogy megkapja teljesen.

Nos, meg is érdemli amit kap. De az nem biztos hogy az lesz, amit szeretne... Nem véletlenül nem vált el érte a nő, és ő se véletlenül folytatta ennyi ideig titokban.

máj. 11. 10:45
 107/140 A kérdező kommentje:
Most azon dolgozik, hogy javít a ház állapotán, hogy minél drágábban tudjuk eladni. Azt hiszem ez mindent elárul.. Nem tudom, hogy van-e jogszabály a költözésre, de nem is érdekel. Legszívesebben eltűnnék, hogy örökre elfelejthessük őt. Bármennyire is nem akartam, hogy apa nélkül nőjjön fel.. De már úgy érzem, nem lesz ő sokszor vele..
máj. 11. 12:45
 108/140 anonim ***** válasza:
15%
Gyere hozzám , költözz ide . Együtt felneveljük a kis babát , és lesz belőle 1 szép nagy baba .
máj. 11. 12:50
 109/140 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elmondani, mennyire együttérzek Veled kérdező. Ha tudok segíteni, kérlek írj privátban, ilyenkor jó beszélgetni. Van jó barátnőd, aki tud támogatni?

(És a legfontosabb.) Most valószínű nem vagy a magad gondolatainak ura, mert dolgozik a sokkért felelős adrenalin. Nem magamtól tudom, hasonló helyzetben a pszichológus világosított fel.)

Hagyj időt magadnak, takarítsd el most!, legalább egyenlőre, és ha tudsz kérj segítséget. Barát, pszichológus stb...

máj. 11. 12:56
 110/140 anonim ***** válasza:
100%
108. Te hülye vagy?
máj. 11. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!