Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/140 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy buktattam le hogy belenéztem a telójába. Nem fogom megérteni sosem mi a frász értelme van tagadni az esetek többségében úgy is kiderül. Hetekig kinlódtam én is sírtam feszt. Sajnos ezen mindenki átesik nincs rá gyógymód hogy hamarabb túl legyél rajta. Aki azt mondja hogy ismerkedni kell meg lekötni magad az merő hazugság. Ilyenkor semmi nem érdekli az embert.
máj. 9. 05:50
 12/140 anonim ***** válasza:
10%

Nagyon szeretnék egyszer egy megcsalt nővel beszélni az alábbi kérdésekről:

1.) hetente mennyi szex volt otthon?

2.) Tudatában van-e annak, hogy egy férfinek mennyi szexre van igénye?

3.) Mire gondolt az 1-es és 2-es közötti különbséget hogy oldja meg a férje?

4.) mennyire teljesült az érdekesség/változatosság/bevállalás/perverzió?

5.) Tudatában van-e annak milyen vágyai voltak a párjának?

6.) Mire gondolt a 4-es és 5-ös közötti különbséget hogy éli meg a férje?

máj. 9. 05:51
 13/140 anonim ***** válasza:
87%
Az alapis ismeretek otthonról, abból a családból jön amiben felnőtt. Ugyan azt viszi tovább rosszul persze ha hasnonló volt ott. Akinek van agya, rációja arra, hogy milyen egy család modell az nem csinál ilyet. Olyat sem, hogy a nő csak a gyereké. Megtalálják a tiszta utat a közös dolgokhoz.
máj. 9. 06:03
 14/140 anonim ***** válasza:
94%

Csak annyi a gond, hogy a kérdező nem a bérletes qurvája, akit azért fizet, hogy minden nap kiürítse a zacskót. Az ilyen, mint te, a jobbkezét nem érdemli meg, nemhogy nőt. Mondjuk nem is kell aggódni, hogy lenne aki szóbaáll veled... Nem véletlenül érsz rá minden kérdés alatt osztani a fantasztikus nézeteidet.

máj. 9. 06:08
 15/140 anonim ***** válasza:
0%
#14 Tipikusan olyan vagy, aki vagy nem érti mi az orosz rulett vagy szerinte az biztonságos :)
máj. 9. 06:31
 16/140 anonim ***** válasza:
76%

Tipikusan olyan vagy, akivel az utcán sem akar nő összefutni. A hozzád hasonlók miatt egyre több nő egyáltalán nem is ismerkedik inkább.

máj. 9. 06:38
 17/140 anonim ***** válasza:
11%
#16 Nem én vagyok ilyen, hanem kb. minden férfi. A különbség, hogy itt és most én nem hazudtam :) de tele a világ tökéletes, akarom mondani tökéletesen hazudó férfiakkal, egyszer találsz te is magadnak egyet, ne aggódj.
máj. 9. 06:44
 18/140 anonim ***** válasza:
90%
12#,15#; igen csak nagy szájjal állsz a dolgokhoz. Fogadni mernék, hogy nem nyitnád ki a szád a nőd előtt és inkább mély kussban keresgélnél olyan perverz dolgokat amiket FÉLSZ megosztani a csajjal. Ez a szégyen inkább. Nem gondolod?
máj. 9. 06:46
 19/140 A kérdező kommentje:
Rendszeresen volt szex. Egy idő után viszont már csak én kezdeményeztem. Aztán folyton elutasított mindenféle kifogással. Ekkor már gyanakodtam, de mindig meggyőzött a válaszával. Soha nem voltam az a "fáj a fejem, most ne" típus. Még a terhesség alatt is minden pillanatban nagyon akartam őt. De jött a duma, hogy neki így nem megy, félti a babát stb. Ezt is elfogadtam. Próbáltam volna csak én adni neki, de azt sem akarta. De mindig mindenre volt magyarázat, meg hogy mindennél jobban szeret stb. Sokszor már nekem volt bűntudatom, hogy miket gondolok szegényről..
máj. 9. 06:50
 20/140 anonim ***** válasza:
0%
#18 Jól gondolod, hogy sem én sem az életem nem tökéletes, de hogy jön ez ide? :) Adtam egy őszinte választ egy kérdésre. Beszélhetsz rólam, de ettől még a válaszom realitása megmarad. A válaszra kéne reagálnod csak nem tudsz, mert tudod, hogy igazam van.
máj. 9. 06:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!