Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

#12, gusztustalan az egész gondolatmeneted, de az előző házasságomban az összes pont teljesült. Sőt, nem híztam egy grammot sem a házasságunk alatt, ő igen. Mindene megvolt. Megkérdeztem, hogy mi a franc hiányzott neki. Semmi, csak hogy másik nővel legyen néha. A változatosság. Azóta felőlem cserélgetheti a nőit akár naponta is.
Itt most leírtad a varázslistádat egy olyan nőnek, akinek pici gyereke van. Egy gyerek első évében (és a terhesség alatt) a házasság általában nem a féktelen szexuális őrületről szokott szólni. Csak egy normális férfi ki szokta bírni ezt az időszakot, tekintve, hogy az ő gyereke is, aki körül forognak a hétköznapok. Ez nem 0 alkalmat jelent, de kevesebbet, mint előtte. Ha egy nő a tehesség/babázás körüli hormonális hullámvasút miatt nem kívánja mindennap a szexet, akkor tegyen úgy, mintha kivánná? Hazudjon a vágyairól? Öltözzön naponta nyusziruhába úgy, hogy sokszor fáj a melle, kialvatlan stb. Apának ami jár, az jár? Hányok az egész eszmefuttatástól. Megcsalás után egyébként mindig nagyon szoktátok (ha már minden férfi ilyen, ahogy írtad) szánni, banni, kepesztetek, hogy a nő, akivel nem voltatok megelégedve, visszafogadjon titeket. Miért??? Miért nem keres egy férfi ilyenkor sokkal jobbat, mint a párja? Hiszen nem volt elég jó, azért csalta meg. Nem kapott meg mindent. Akkor miért nem keres olyat, aki minden vágyát teljesíti, mint valami gép?

#24 voltam, általánosságban írtam a #12-es válaszoló undorító hozzászólására.
#26, valószínűleg összemelegedtek és nem csak szex volt. Szembesítsd vele és hagyd, hogy a kolléganővel legyen. Nem tudnál többé megbízni benne, így meg értelmetlen együtt maradni csak a gyerek miatt. Túl fogod élni!!!

Sajnálom. Egy érték azért megmaradt, aki a legfontosabb "terméke" ennek a 18 évnek: a gyermeked. Hidd el, ő minden létező férfinál sokkal fontosabb! És ennek pont az az "ékes" példája, hogy 18 évet így képes felredobni valaki...nagy igazság, hogy a férfiak jonnek-mennek, de a gyermekünk mindig velünk marad.❤️
Eszedbe se jusson megbocsátani neki, meg elhinni, hogy nem akar elveszíteni titeket! Ő max attól fél, hogy a társadalom szemében is az lesz, ami valójában: egy utolsó suttyó féreg. Dehát, ez már az ő baja. Ne adj neki esélyt arra, hogy tovább alazzon téged és a gyerekedet is a hazugságaival, mert 100%, hogy ez lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!