Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/140 anonim ***** válasza:
100%
Na meg is csalt, szexelni se akart. Nem egyszeri alkalom volt... én kiraknám.
máj. 9. 06:59
 22/140 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez az egyetlen megoldás. Csak borzasztóan félek a jövőtől és attól, hogy egy hibás döntéstől a kisfiam fog szenvedni. Nekem már csak ő számít, neki akarom a legjobbat. Mert a férjem egyébként apaként tökéletes.
máj. 9. 07:07
 23/140 anonim ***** válasza:
100%
22# persze, apaként tökéletes, aki a gyermek édesanyját, aki nyilván 0-24ben vele van, hogy ellássa, szeresse, gondozza, szórakoztassa őt, rommá csalja...amíg te odaadóan babazol a 10 hónapos gyerekkel, ő felreqr, és amikor terhes voltál vele, akkor is felreqrt. Lásd már meg a fától az erdőt! Gondolkodás nélkül kidobnam az ilyen férget, jobb a gyereknek is nélküle. Te se leszel nyugodt, ha az életedben marad ez a nyomorék, az meg atszall a gyerekre is. Eleinte biztos nagyon nehéz lesz, de megoldod.
máj. 9. 07:10
 24/140 anonim ***** válasza:
100%

#12, gusztustalan az egész gondolatmeneted, de az előző házasságomban az összes pont teljesült. Sőt, nem híztam egy grammot sem a házasságunk alatt, ő igen. Mindene megvolt. Megkérdeztem, hogy mi a franc hiányzott neki. Semmi, csak hogy másik nővel legyen néha. A változatosság. Azóta felőlem cserélgetheti a nőit akár naponta is.

Itt most leírtad a varázslistádat egy olyan nőnek, akinek pici gyereke van. Egy gyerek első évében (és a terhesség alatt) a házasság általában nem a féktelen szexuális őrületről szokott szólni. Csak egy normális férfi ki szokta bírni ezt az időszakot, tekintve, hogy az ő gyereke is, aki körül forognak a hétköznapok. Ez nem 0 alkalmat jelent, de kevesebbet, mint előtte. Ha egy nő a tehesség/babázás körüli hormonális hullámvasút miatt nem kívánja mindennap a szexet, akkor tegyen úgy, mintha kivánná? Hazudjon a vágyairól? Öltözzön naponta nyusziruhába úgy, hogy sokszor fáj a melle, kialvatlan stb. Apának ami jár, az jár? Hányok az egész eszmefuttatástól. Megcsalás után egyébként mindig nagyon szoktátok (ha már minden férfi ilyen, ahogy írtad) szánni, banni, kepesztetek, hogy a nő, akivel nem voltatok megelégedve, visszafogadjon titeket. Miért??? Miért nem keres egy férfi ilyenkor sokkal jobbat, mint a párja? Hiszen nem volt elég jó, azért csalta meg. Nem kapott meg mindent. Akkor miért nem keres olyat, aki minden vágyát teljesíti, mint valami gép?

máj. 9. 07:14
 25/140 anonim ***** válasza:
100%
Egy hazug disznó NEM tökéletes apa. És az sem tökéletes apa, aki szabadidejében, amikor a gyerekével is lehetne, inkább valakivel kufircol valahol. Ahogy az sem, aki a terhes, így nyilván sebezhető feleségét magára hagyja, hogy a kolléganőjével hetyegjen. Ráadásul közös ágyban? Fujj! Kidobnam az összes ágyneműt a "kedves" ferjjel együtt.
máj. 9. 07:16
 26/140 A kérdező kommentje:
Velem ilyen probléma nem volt. Mindig is nagy volt a szexuális étvágyam. A terhesség alatt meg pláne és a szülés után is alig vártam, hogy leteljen az a 6 hét és a doki rábólintson, hogy mehet.. de hiába. Mindent megadtam neki, az összes vágyát teljesítettem. Szerintem ebbe a nőbe ő szerelmes is, ez nem csak szex... Tudom, hogy nincs más esély, lépnem kell. A kérdést igazából azért is írtam ki, hogy kiadjam magamból, mert úgy érzem bekattanok egyedül a gondolataimmal..
máj. 9. 07:21
 27/140 anonim ***** válasza:
100%

#24 voltam, általánosságban írtam a #12-es válaszoló undorító hozzászólására.

#26, valószínűleg összemelegedtek és nem csak szex volt. Szembesítsd vele és hagyd, hogy a kolléganővel legyen. Nem tudnál többé megbízni benne, így meg értelmetlen együtt maradni csak a gyerek miatt. Túl fogod élni!!!

máj. 9. 07:29
 28/140 anonim ***** válasza:
100%
26# gondolom, az fáj az egészben a legjobban, hogy ő egy percig sem fog könyörögni, hanem még örülni is fog, hogy végre legálisan lehet a kolléganővel.:( nyilván kicsit sem szeret, ha még csak nem is párhuzamosan volt együtt veletek, hanem neki csak ő kell. Sajnálom, hogy ezt ilyen nyersen leírom, de ez az igazság. Viszont: még ha ez most kezdetben sz@r is, hosszútávon jobb érzés lesz neked, hogy legalább nem a hátad mögött csinálják. És te is fogsz találni rendes pasit, akivel megélheted a vagyaidat újra, és igazi társad, de most egyelőre a picire koncentrálj. Kitartást!
máj. 9. 07:33
 29/140 A kérdező kommentje:
A szembesítés megtörtént tegnap. Be is vallott mindent részletesen. Túl részletesen.. Az a baj, hiába mondja, hogy sajnálja, megbánta, nem akar minket elveszíteni. Látom a szemében, hogy nem igaz. Olyan részletesen és olyan lelkesen mesélte el, hogy hogyan kezdődött stb. , mint ha kb a haverjának sztorizott volna... Nem akarok, nem tudok vele maradni. De azt sem tudom, hogyan fogom túltenni magam ezen az egészen. A megaláztatáson, a veszteségen. Azon, hogy 18 év ennyire értéktelenné vált és romba dőlt minden.
máj. 9. 07:34
 30/140 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom. Egy érték azért megmaradt, aki a legfontosabb "terméke" ennek a 18 évnek: a gyermeked. Hidd el, ő minden létező férfinál sokkal fontosabb! És ennek pont az az "ékes" példája, hogy 18 évet így képes felredobni valaki...nagy igazság, hogy a férfiak jonnek-mennek, de a gyermekünk mindig velünk marad.❤️

Eszedbe se jusson megbocsátani neki, meg elhinni, hogy nem akar elveszíteni titeket! Ő max attól fél, hogy a társadalom szemében is az lesz, ami valójában: egy utolsó suttyó féreg. Dehát, ez már az ő baja. Ne adj neki esélyt arra, hogy tovább alazzon téged és a gyerekedet is a hazugságaival, mert 100%, hogy ez lenne!

máj. 9. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!