Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm
túlélni?
41/130 A kérdező kommentje:
Bennem inkább az van, hogy majd rajtam nevetnek, hogy ilyen vak voltam és két évig át tudtak verni.. Sőt, szerintem bent már rég tudják.
41# ez tényleg krvara megalázó helyzet, viszont inkább ez a szitu az, amiben a gyereket kell, hogy nézd: pénzhez jutnod muszáj, hogy eltartsd (amíg nincs más lehetőség, sajna ott kell maradnod), ez a férjed nélkül nyilván nehezebb, gyerektartás ide, vagy oda, viszont egy féreg apara nincs szüksége a legkevésbé sem a gyereknek a mindennapokban.
máj. 9. 09:15
Ráadásul ha szerinted ők is olyan szemetek, hogy kirohognek, amiért megcsalt (főleg úgy, hogy terhes voltál, most meg a babatokkal vagy otthon), szerinted akkor mennyire röhögnek rajtad, ha még úgy is vele maradsz, hogy már tudod? Igen, ez mindenhogy sz@r helyzet, nagyon kics*sztek veled, amit őszintén sajnálok, de a legkisebb rossz, ha azonnal kidobod, a munkahelyeden meg addig nem mondasz fel, amíg nincs másik biztos állás. Nyugodj meg, a karma majd visszaadja ezt nekik, te meg addigra boldog leszel!❤️
máj. 9. 09:20
Számomra nem nevezhető tökéletes apának egy olyan ember, aki már a gyerek megfogantatása előtt sem gondolkodik el azon, hogy a gyerekét vagy a gyereke anyját esetleg megfertőzi valami nemi betegséggel.
Ezen felül nem tudom, hogy egyáltalán biztos lehetsz-e abban, ez volt az első eset, hogy megcsalt valakivel!?
máj. 9. 09:24
Oké, de valamiből meg kell élni, nem gondolod? A gyed-gyes alatt él a munkaviszonyod. Például 3 év után jár végkielégítés. Nem sok, de legalább jár, és sok esetben pont arra elég, hogy ne rúgjanak ki, mert a cég nem akarja kifizetni.
Egy kisgyerek, mikor közösségbe kerül, többször beteg, mint amennyit megy oviba. Ez sok esetben az iskolakezdésre rendeződik. De ez nem azt jelenti, hogy sose beteg, csak mondjuk évente háromszor. A covid alatt ne tudd meg, mi ment...
Ez a te életedből a következő 6-8 év, amikor minden hónapban inogni fog a bevétel. Hidd el, hogy van annál sokkal rosszabb is, mint ha két hétig ezen csamcsognak. Utána lesz új pletyka, ami sokkal érdekesebb, mint te. Viszont megmaradt a stabil állásod. (Már ha egyáltalán...)
máj. 9. 09:27
46/130 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarok vele maradni. Viszont hiába küldtem el, nem megy. Jelenleg én sem tudok. Kell egy kis idő, hogy elintézzem, hogy legyen hova mennünk. De nem szeretnék itt maradni, így mindenképp új munkát kell majd keresnem.
47/130 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy volt-e korábban is megcsalás. Ezek után már nem hiszem egy szavát sem. Lehet nem is két éve él kettős életet, hanem 18. Bár 16 évig mindent tökéletesnek láttam, éreztem. Már szinte az a túl szép, hogy igaz legyen kategória volt. Gondolom a szerelem miatt éreztem így.
Mi az, hogy nem megy? Ott van a ribije, menjen ahhoz!
Neked nincs rokon vagy barát, akire számíthatsz?
máj. 9. 09:53
49/130 A kérdező kommentje:
A ribinek is van családja, férje. Oda nem tud menni. A családom messze van. Szüleim egy kis lakásban élnek, édesanyámat jelenleg kemózzák. Nem akarok a terhükre lenni. Sőt, most nem is akarom, hogy megtudják, ne idegeskedjenek. Valahogy kibírom, amíg nem sikerül mindent elintéznem. Már ez is sokat segít, hogy itt kiírtam magamból pár gondolatot. Na meg egy kedves ismeretlen is segít privát üzenetben kibeszélni. Köszönöm nektek!
Azért ahhoz is pofa kell, hogy egy ilyen után nem behúzza fülét-farkát és elkullog, hanem kijelenti, hogy ő nem megy sehova. Remélem már sugárban hánysz tőle és eszed ágában sem lesz vele maradni!
máj. 9. 10:33
Kapcsolódó kérdések: