Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/140 anonim ***** válasza:
100%

Bár gyerekem nincs, pontosan tudom, mit érzel most. Én is így jártam, el kellett költöznöm, új munkahelyet keresnem és a teljes baráti társaságtól is elbúcsúztam, ez egy 12 éves kapcsolat lezárásakor történt. Iszonyú nehéz volt az eleje, sajnos a ház az övé volt, de az összes pénzemet beletettem, mert vakon hittem, de utána nekem kellett eljönnöm és persze egy forintot sem kaptam vissza. Rettenetes volt a nulláról kezdeni, de nagyjából egy év elteltével olyan felszabadulást éreztem és annyira boldog voltam, hogy meghoztam a döntést, hogy utána már azt kívántam, bár hamarabb léptem volna.

Hidd el, menni fog! :)

Kitartás!

máj. 9. 10:35
 52/140 A kérdező kommentje:
Ehhez pofa kell? Na akkor ahhoz milyen pofa kell, hogy én legyek a szar, amiért nem nézem el neki, hogy ő csak kiélte egy régi vágyát, mert 20 évvel ezelőtt is meg akarta dugni ezt a nőt, csak akkor visszautasította... Megy a könyörgés, de nem maradok vele. Földbe tiport, de felállok valahogy. Teljesen félreismertem. Mint ha nem is ugyanaz az ember lenne. Fel se bírom fogni..
máj. 9. 10:37
 53/140 anonim ***** válasza:
100%

Fognam a leveleket kinyomtatva, átmennék a nő férjéhez, hogy tud-e erről. Csinalnék én olyan cirkuszt, hogy legyen miről beszélni idén. 😀

A férjed cuccait meg ki kell hajigálni az ablakon, utána kivágni a bőröndöt, legyen mibe összeszednie.

Nem gondolja komolyan, hogy együtt fogtok élni?

máj. 9. 10:37
 54/140 A kérdező kommentje:
Üzentem a férjnek egy ismerőssel, aztán hogy megkapja-e...máshogy sajnos nem érem el. Egyelőre..
máj. 9. 10:39
 55/140 anonim ***** válasza:
100%
#52 Hogy mi? Még neki áll feljebb ezek után? És ezt ő jelentette ki, hogy már 20 éve is meg akarta ... ? Milyen ember ez?
máj. 9. 10:39
 56/140 A kérdező kommentje:
Bizony, ezt mondta. Bocsássak meg,neki ez egy régi vágya volt. Most beteljesült, többet nem fog megtörténni. Mondtam, hogy egy alkalmat talán még meg is lehet, na de egy viszonyt?? Az nem botlás, az nem hiba, az nem csak egy pipa a bakancslistán... Komolyan mondom, nekem akkora pofon ez az élettől. Egyszerűen el sem tudom hinni, hogy ez az ember a férjem...soha de soha ki nem néztem volna belőle. Mindig azon a véleményen voltunk, hogy a megcsalás is undorító, hát még a viszony...erre tessék..Tényleg ennyire értéktelen szar vagyok, hogy ezt érdemlem??
máj. 9. 10:44
 57/140 anonim ***** válasza:
86%
20 eve, tehat 2 evvel azelott, hogy ti osszejottetek. Aztan teged elvett es csinalt neked gyereket, ugy, hogy a no utan fajt a foga. A jo krvaanyjat az ilyennek, vegig ot szerette (vagy csak meg akarta kefelni, tokmindegy) es ha nincs lo a szamar is jo alapon megis veled jott ossze..hogy lehet ilyen valaki.
máj. 9. 10:49
 58/140 anonim ***** válasza:
100%

Azt derítsd ki, hogy hol laknak, hol dolgozik a férj. Menj oda személyesen, a gyerekkel a karodon. Mutatkozz be, és mondd el, hogy mi zajlik.

Majd ketten együtt szépen kivesznek egy albérletet... Mármint a férjed meg a nője.

Az a baj, hogy ha meghátrálsz, és a válóperig együtt laktok, akkor a bíró könnyen megítéli a közös lakás használatot. Aztán nézheted, hogy viszi fel oda a nőjét, és még csak meg se tudod akadályozni. Na az lesz a megalázó! Ne érdekeljen, hogy hova megy. Haver, rokon, kolléga, akik eddig falaztak neki. Vagy hotel, kemping, aludjon a kocsiban, sátorozzon, senkit sem érdekel. Erre akkor kellett volna gondolnia, mikor dugta a szeretőt.

A b verzió nehezebb, hogy te költözöl el a babával. De ha nincs hová, nincs kihez...?

Amúgy elég pofátlan a kedves férjed, még az is lehet, hogy ő mondja azt, hogy te takarodj a gyerekkel, mert költözik be a szerető a helyedre. Gondolom, ezt nem akarod kivárni.

máj. 9. 10:50
 59/140 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy így. A nő akkor visszautasította, az önbizalma a béka segge alá került. Aztán jöttem én, a kis hülye, aki fülig szerelmes, hát jobb, mint a semmi...gondolom... A megtalált üzenetekben még két hete is könyörgött a nőnek, hogy folytassák. Mert hogy a ribi állíólag már nem kért belőle.. erre azt mondta, azt az üzenetet nem gondolta komolyan, csak kíváncsi volt mit ír rá.. de ő csak engem szeret stb. Most kicsit tisztább fejjel olvastam át pár üzit, hát elképesztő és egyben gyomorforgató némelyik.
máj. 9. 10:56
 60/140 A kérdező kommentje:
Na, amíg itt vagyok, ide többet be nem lép az a ribnc! Bőven elég, hogy a saját ágyamban volt.. abba se fekszek többet. Bocsánat, ha lassan reagálok. Csak a kisfiammal játszok közben.
máj. 9. 11:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!