Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Bár gyerekem nincs, pontosan tudom, mit érzel most. Én is így jártam, el kellett költöznöm, új munkahelyet keresnem és a teljes baráti társaságtól is elbúcsúztam, ez egy 12 éves kapcsolat lezárásakor történt. Iszonyú nehéz volt az eleje, sajnos a ház az övé volt, de az összes pénzemet beletettem, mert vakon hittem, de utána nekem kellett eljönnöm és persze egy forintot sem kaptam vissza. Rettenetes volt a nulláról kezdeni, de nagyjából egy év elteltével olyan felszabadulást éreztem és annyira boldog voltam, hogy meghoztam a döntést, hogy utána már azt kívántam, bár hamarabb léptem volna.
Hidd el, menni fog! :)
Kitartás!

Fognam a leveleket kinyomtatva, átmennék a nő férjéhez, hogy tud-e erről. Csinalnék én olyan cirkuszt, hogy legyen miről beszélni idén. 😀
A férjed cuccait meg ki kell hajigálni az ablakon, utána kivágni a bőröndöt, legyen mibe összeszednie.
Nem gondolja komolyan, hogy együtt fogtok élni?

Azt derítsd ki, hogy hol laknak, hol dolgozik a férj. Menj oda személyesen, a gyerekkel a karodon. Mutatkozz be, és mondd el, hogy mi zajlik.
Majd ketten együtt szépen kivesznek egy albérletet... Mármint a férjed meg a nője.
Az a baj, hogy ha meghátrálsz, és a válóperig együtt laktok, akkor a bíró könnyen megítéli a közös lakás használatot. Aztán nézheted, hogy viszi fel oda a nőjét, és még csak meg se tudod akadályozni. Na az lesz a megalázó! Ne érdekeljen, hogy hova megy. Haver, rokon, kolléga, akik eddig falaztak neki. Vagy hotel, kemping, aludjon a kocsiban, sátorozzon, senkit sem érdekel. Erre akkor kellett volna gondolnia, mikor dugta a szeretőt.
A b verzió nehezebb, hogy te költözöl el a babával. De ha nincs hová, nincs kihez...?
Amúgy elég pofátlan a kedves férjed, még az is lehet, hogy ő mondja azt, hogy te takarodj a gyerekkel, mert költözik be a szerető a helyedre. Gondolom, ezt nem akarod kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!