Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/140 anonim ***** válasza:
100%

Sok erőt kívánok kérdező! Én is átmentem ezen, sok év és gyerek után. Most sokkban vagy, kell pár hét hónap mire tisztán tudsz gondolkodni.

Azt tanácsolom, mindenképp távolítsd el magatok mellől, oldja meg albérletet vagy menjen pár napra egy haverjához. Mert amíg ott van, fennáll a veszély és visszaédesget. Ha nem sikerül, dühös és mérgező lesz. Nyugalomra van szükséged a tiszta gondolkodáshoz. Küld el még ma, én ezt tanácsolom.

máj. 9. 17:05
 72/140 anonim ***** válasza:
15%
6-os vagyok. Igazából tényleg undorító házasként meg gyerek mellett ez az egész, én még szinte gyerek voltam, amikor csináltam ezeket. De ha igazán szeretitek egymást, akkor meg kellene beszélni mi hiányzott neki igazán. Bár erősen kétlem, hogy 2 évig simán eltitkolja ezt és még szeret is téged. Ha igazán szeret kb. azonnal bevallja. Én elég hamar bevallottam, mert nagyon szerettem. Én nálam önbizalomhiány volt az ok. Azóta már be nőtt a fejem lágya és nem csalom meg senkivel se. Úgyse oldja meg a problémát a megcsalás, pszichológus kellett nekem is. Egyébként a család szerint is minta pár vagyunk, akik szerelmesek egymásba. Nagyon jól megvagyunk a hétköznapokban is, nincs veszekedés, ugyanaz a véleményünk mindenről. Szóval van, hogy érdemes megbocsátani, megbeszélni a dolgot.
máj. 9. 17:18
 73/140 anonim ***** válasza:
18%
Lehet h erzelmileg nem kotodik hozza. Beszeljetek
máj. 9. 20:36
 74/140 A kérdező kommentje:
Az ok az volt állítása szerint, hogy 20 évvel ezelőtt már bepróbálkozott ennél a nőnél, de visszautasította. Most, hogy odajött hozzánk dolgozni a r.banc, fellángoltak a régi érzések és beteljesült a vágy.. csak nem egyszer, nem kétszer...rendszeresen.. egyre több részletet tudok meg. Nem hajlandó elmenni. Én pedig higgadt akarok maradni és néhány hét alatt felkészülök a költözésre. Ennyi idő kell sajnos hozzá. De valahogy kibírom. A gyerekemért.
máj. 9. 20:37
 75/140 A kérdező kommentje:
A megtalált üzenetek alapján ő szerelmes, a nő nem. De ő is tagad, nem gondolta komolyan stb.. Folyamatosan hülyének néz. Látom, hogy nem bánta meg, nem sajnálja. Akármit is mond.
máj. 9. 20:39
 76/140 anonim ***** válasza:
88%
Először is válóper. Azonnal
máj. 9. 20:45
 77/140 anonim ***** válasza:
90%
Azt mondd már meg, hogy van gusztusod hetekig kerülgetni még ezt az okádék gennyládát? Közöld vele határozottan, hogy eltakarodik a qrvajaval albérletbe azonnal és pont. Majd még te fogsz lakhatást keresni a babáddal, hogy ezek meg utána ott keféljenek tovább, na persze…
máj. 9. 21:17
 78/140 anonim ***** válasza:
20%
Jajj hagyjuk már, 2 éve csalta és még gyereket is csinált neki, gondolom már nem szerették egymást és a gyerek is azért kellett,hogy majd az rendbe szedi a kapcsolatot.
máj. 9. 21:28
 79/140 A kérdező kommentje:
Kedves 78-as! 6 évig próbálkoztunk, minden vizsgálaton azt mondták minden oké velünk. Egy vetélés után végül ő sikerült nekünk. Mind a ketten nagyon vágytunk rá, folyton a közös jövőről beszéltünk, hármasban, sőt négyesben. Mert kettőt szerettünk volna. Ja és CSOK sincs a képben! Ez is egy ok, amiért nem is értettem, hogy tehette... Ja és azért költözök én, mert nem akarok itt élni. A házat eladjuk.
máj. 9. 21:35
 80/140 anonim ***** válasza:
0%
szörnyű dolog, hogy megcsalt egy egészséges férfi.
máj. 9. 21:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!