Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan dolgozzam fel? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Mit tegyek, hogy legyen erőm túlélni?

Figyelt kérdés
18 éve vagyunk együtt a párommal. 8 éve házasodtunk. Van egy 10 hónapos kisfiunk. Ma kiderült, hogy két éve viszonya van a kolleganőjével. Ráadásul a saját ágyunkban, kocsinkban is voltak együtt... Hogyan lehet ezt feldolgozni?? És továbblépni?? Úgy érzem, megbolondulok. De itt a kisfiam, ki kell tartanom!

máj. 8. 22:55
 81/140 A kérdező kommentje:
Kedves 80-as! Remélem sosem kell ilyen fájdalmat átélned és lehetsz továbbra is ilyen felszabadultan gúnyos 😉
máj. 9. 21:44
 82/140 anonim ***** válasza:
11%
Velem fájdalmasabb dolog is történt már.
máj. 9. 21:48
 83/140 anonim ***** válasza:
100%
82# hát az ilyen meg is érdemli.
máj. 9. 22:00
 84/140 anonim ***** válasza:
0%
Így van, megérdemlem, hogy boldog legyek és ne rugózzak mindenen. ;)
máj. 9. 22:10
 85/140 A kérdező kommentje:
Nyilván mindenkit ért már ettől nagyobb, fájdalmasabb veszteség is. De bennem most egy világ dőlt össze és ez igencsak erős fájdalom. Hazugság a múltam, katasztrófának élem meg a jelenem és félek a jövőmtől. Nekem ez is egy gyász folyamat lesz. Ez vagyok én. Te meg úgy élsz, gondolkozol, érzel, ahogy te akarsz. Ha az én problémám zavar, lépj tovább! Hagyd figyelmen kívül!
máj. 9. 22:15
 86/140 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ne magyarázkodj senkinek, most minden erődre szükséged van, kitartás és csak előre bátran, menni fog!
máj. 9. 22:35
 87/140 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Meg akarom és meg is fogom mutatni, hogy képes vagyok talpra állni és továbblépni! Még nem tudom, hogyan. De valahogy majd csak sikerül..
máj. 9. 22:54
 88/140 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kerdező. Fogsz talani vki màst akivel boldog leszel. Bizzàl magadban,legyèl pozitìv, nagyon sok ferfi van mèg, egy gyerek nem akadàly. A parod ezt ugyis megbánja mihelyt lapàtra teszi a csaja.
máj. 10. 05:35
 89/140 anonim ***** válasza:
57%

Kedves kérdező, ne hallgass senkire! Egyedül, jobban mondva a gyerekeddel kettesben is nagyon boldog leszel! Egyáltalán nincs szükség senkire a boldogsághoz, és szívből kívánom hogy minél előbb eljuss oda!

Egy új kapcsolat csak a cseresznye a torta habján, nem pedig a boldogság feltétele! Ezt nem szabad elfelejteni!

máj. 10. 07:11
 90/140 anonim ***** válasza:
64%
En ugyanigy jartam ferfikent. Csak hogy a parom igazolja magàt es a hűtlensègèt jól telekiabàlta a varost hogy milyen utolsó ember vagyok. De ebből is ki lehet jönni. Azóta is egyedül èlek,az ima es a sport segìtett.
máj. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!