Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne most a helyes döntés? ti megbocsájtanátok?
sziasztok! az én esetem elég nehéz, véleményeket tanácsokat szeretnék kérni. persze tudom hogy ezt a döntést nekem kell meghozni, de azért mégis kiírom. barátnőm várandós és tegnap nagy nehezen elmondta hogy nem tőlem van a kicsi. ugyan is volt neki kalandja amikor ausztriában gyakorlatózott egy hónapot. persze össze vesztem barátnőmmel ezen és vissza ment a szüleihez párnapra. nagyon fáj hogy így elárulta a szerelmünket és dühös is vagyok de szeretem még is.
28F 26N

Honnan tudja, hogy kitől terhes?
Én egészen biztosan nem tudnék megbocsájtani, de ez én vagyok.
Persze, hogy szereted, ez nem múlik el egyik pillanatról a másikra, viszont a bizalom örökre elvész, másrészt pedig nem hiszem, hogy 28 évesen le kéne mondanod a boldogságról és más gyerekét nevelni.

Ezt mi nem tudjuk eldönteni helyetted. Az "igazi" apukával mi történt?! (Nincs neki elég pénze gyerektartást fizetni?)
Gondold át alaposan, mert lehet, hogy csak a PÉNZ(!) kell Tőled a gyerekvállaláshoz a kedves barátnődnek!
A leendő nagyszülőknek is van azért beleszólásuk az események menetébe. Őket azért ne hagyd ki, légy szíves! (Mindkét oldalról.)

Azt ne várd, hogy nem fog fájni, meg hirtelen nem fogod szeretni, mivel időt, energiát fektettél a kapcsolatotokba, érthető hogy kötődsz. Ez pszichés, biológia, stb stb
Viszont ezen emelkedj felül. Fogadd el az érzéseidet, hogy fontos (volt) ő neked, de hozd is meg az épeszű döntést, hogy akkor te továbblépsz. Ebben a szituban neked semmi felelősséged nincs, semmi dolgod. Ő elárult téged, és ennek az árulásnak a következményeit nem neked kell cipelned.
Hidd el, (és ezt aláhúzom 2x, mert téll el kell hinned) hogy fogsz találni mást is, akit nagyon fogsz tudni szeretni, és aki még hűséges is lesz hozzád.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!