Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik számít jobban megcsalásnak?
Egy párról van szó.
A) ha az egyikük szexuális kapcsolatba kerül egy harmadik féllel, éjjeli iszogatás után, egy alkalom, mondjuk 30 perc összesen
B) ha az egyikük sok időt tölt egy harmadik féllel, mindent megbeszélnek, minden szabadidejüket együtt töltik, közösen mennek még nyaralni is, de semmilyen szexuális kapcsolat nincs köztük
Melyik a rosszabb szerintetek?

Az már milyen, hogy az egyik fél otthon rohad a panelban, a másik meg nyaral??? wft??? :-) Remélem képeslapot legalább küld ...
Soha életemben nem jutott eszembe, hogy a férjem nélkül nyaraljak. Olyan volt már, hogy barátnőmmel elmentünk max 3 napra wellnessbe, de ha egy évben egy nyaralásra van idő, azt tuti, hogy a férjemmel töltöm. Ha nincs pénzünk, akkor otthon.

Az első eset a megcsalás definíciója, a második az inkább valami nagyon furcsa, túl szoros barátság.
Egyik haverom amúgy sokáig így volt egy csajjal, hogy kvázi párként funkciónáltak de soha nem volt köztük szexualitás (talán egy-két smároláson kívül). Viszont neki nem volt közben más, normális kapcsolata, párja.
Szerintem mindegyik gáz, úgy hogy van kapcsolata valakinek.
Amúgy az első "jobban" annak számít, viszont a második esetben én nem tudom elképzelni, hogy mindezen dolog megtörénik mindenféle szexualitás mellőzésével. Az valami nagyon beteg egy állapot lehet...

Nem telik nyaralni akkor engem elvisz a "barát" a párom meg otthon rohadjon mert nincs pénze?
De aranyos vagy.. egy igazi kincs egy ilyen pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!