Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El kellene hinnem neki, hogy...

El kellene hinnem neki, hogy nem beszélgetett az ex-ével csak valami telefonos hiba?

Figyelt kérdés

Tönkrement a telefonom így egy fontos sms-t a pároméról írtam meg. Aztán hülyéskedtünk egy kicsit, hogy na ugyan mennyi titok lehet itt az sms-ek között aztán mondta, hogy nyugodtan beletekerhetek belenézhetek bárhova.

Vettem is a bátorságot és megnéztem mik/kik a letiltott telefonszámok. Közte ott volt az egyik ex. Megnyitva üres sms ablak de volt benne egy telefon által írt sor középen, hogy utolsó üzenetváltás x hónap x napján x órakkor de teljesen üres volt. Erre rákérdeztem amint megláttam, kivette a kezemből szépen aztán törölte az az üres sms ablakot is, hogy még ez se legyen ott.

Válasza annyi volt, hogy az biztos a letiltás napja. Aztán kicsit zavart lett és veszekedett, hogy nehogy azt gondoljam, hogy ő beszélt vele. De mégis miért azt írta volna akkor oda a telefon, hogy “utolsó üzenetváltás dátuma”… azt mondja valami hiba stb.. mert ő aztán évek óta nem beszélt vele. Nagyon gyanús…

+az a nap volt ott a dátum amikor a 2 hetes szabimból visszamentem dolgozni első nap…

Valaki aki ismeri az androidos telefonokat kérem segítsen, hogy most ez mi lehet…

Illetve mit tegyek? Nem tudom elhinni, hogy ott volt a szemem előtt és hazudik róla, hogy nem történt semmi..

okt. 31. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármi lehetséges, de ez úgy működik az androidos telefonnál, hogy ha rányomok valakinek a nevére sms küldési célzattal, akkor megnyitja a csevegés ablakot. Ha mégsem küldök semmit, és kilépek, akkor ott marad egy üres visszajelzés a dátummal, mintha küldtem volna valamit, de mégse.
okt. 31. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Ti aztán tökéletesen megérdemlitek egymást 😀
okt. 31. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó az neked xd
okt. 31. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már maga a reakció gyanús, az többet mond minden szónál
okt. 31. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem az is elképzelhető, hogy azt hitte, kitörölt minden nyomot, és ezért mondta, hogy nyugodtan belenézhetsz:(
okt. 31. 23:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Igen nekem is ez az ami nagyon gyanús volt… miért kapta ki a kezemből és törölte az üreset is…

Ettől félek én is…

Szó esett róla, hogy akkor a szolgáltatótól kikérni a listát amin szerepelnek a hívások sms-ek.. ami szerintem meg is fog történni hamarosan.

Kipróbáltuk, hogy kitörölte a velem lévő sms-eket aztán belelép újra és ír vmit de nem küldi el. Ott nem történt ez meg mint amit láttam ott..

nov. 2. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamu
nov. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!