El kellene hinnem neki, hogy nem beszélgetett az ex-ével csak valami telefonos hiba?
Tönkrement a telefonom így egy fontos sms-t a pároméról írtam meg. Aztán hülyéskedtünk egy kicsit, hogy na ugyan mennyi titok lehet itt az sms-ek között aztán mondta, hogy nyugodtan beletekerhetek belenézhetek bárhova.
Vettem is a bátorságot és megnéztem mik/kik a letiltott telefonszámok. Közte ott volt az egyik ex. Megnyitva üres sms ablak de volt benne egy telefon által írt sor középen, hogy utolsó üzenetváltás x hónap x napján x órakkor de teljesen üres volt. Erre rákérdeztem amint megláttam, kivette a kezemből szépen aztán törölte az az üres sms ablakot is, hogy még ez se legyen ott.
Válasza annyi volt, hogy az biztos a letiltás napja. Aztán kicsit zavart lett és veszekedett, hogy nehogy azt gondoljam, hogy ő beszélt vele. De mégis miért azt írta volna akkor oda a telefon, hogy “utolsó üzenetváltás dátuma”… azt mondja valami hiba stb.. mert ő aztán évek óta nem beszélt vele. Nagyon gyanús…
+az a nap volt ott a dátum amikor a 2 hetes szabimból visszamentem dolgozni első nap…
Valaki aki ismeri az androidos telefonokat kérem segítsen, hogy most ez mi lehet…
Illetve mit tegyek? Nem tudom elhinni, hogy ott volt a szemem előtt és hazudik róla, hogy nem történt semmi..

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4
Igen nekem is ez az ami nagyon gyanús volt… miért kapta ki a kezemből és törölte az üreset is…
Ettől félek én is…
Szó esett róla, hogy akkor a szolgáltatótól kikérni a listát amin szerepelnek a hívások sms-ek.. ami szerintem meg is fog történni hamarosan.
Kipróbáltuk, hogy kitörölte a velem lévő sms-eket aztán belelép újra és ír vmit de nem küldi el. Ott nem történt ez meg mint amit láttam ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!