Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt hogy a házas szeretőd,...

Volt hogy a házas szeretőd, ha szakított, később szakítás után próbált visszajönni? Mennyi idő után?

Figyelt kérdés

okt. 31. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
Te voltál neki a szeretője mert ő volt házas . Ő nem a szeretőd olyan nincs,hogy a szinglinek a szeretője az aki nem az.
okt. 31. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem
okt. 31. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Csak én szakítottam vele, de állandóan mászik utánam.
okt. 31. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem csalt, majd ott is hagyott a szeretőért. Pár hét után felajánlotta, hogy lehetnék én a szeretője.

Gyerek miatt tartottuk a kapcsolatot, de egy idő után már úgy éreztem, valami Barátok közt részbe csöppentem. Elkezdett panaszkodni a nőre, majd másnap úgy érezte, hogy kész leélni az életét vele. Harmadnap megint panaszkodott és folyamatosan ajánlotta, hogy járjunk össze.

Az, hogy a nővel mit csinált, azt nem tudom, de hetente szakítottak.

okt. 31. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!