A munkahelyi szeretők kizárólag munkaidőben találkoznak?
Figyelt kérdés
Hogy szokott ez lenni? Általában lezavarják munkaidő alatt a szexet, vagy elmennek valami búvóhelyre munkaidő után? Esetleg kisebb program belefér?nov. 2. 08:21
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Nekem volt két kollégám, akik néha elmentek munkaidőben kocsival “valahova”. Aztán amikor erre rájött a főnök, a csajt kirúgták. (A csávó túl fontos pozíciót töltött be, őt csak lebszták, de a csaj egy próbaidős “aktatologató” volt, meg sajnos az idősebb kolléganőknek is szúrta a szemét, akik közül az egyik a főnök felesége volt, szóval nem sok esélye volt.) Azóta tudtommal a csávó elhagyta a párját és együtt élnek a csajjal.
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem van mindenre példa. Sógorom feleségét munkaidő után kefélték az irodában, amikor már a java hazament. Otthon azt mondta a felesége, hogy kötelező túlóra van, heti kétszer. Nálunk meg simán nekiálltak egy üres tárgyalóban kefélni a kollégák, tehát letudták túlórában.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:És nem kockázatos a munkahelyi szerető?
44f
5/13 anonim 

válasza:

válasza:mi a szeretőmmel néha ha tudtunk munkán kívül is találkoztunk, de csak akkor amikor biztos voltam benne hogy a férjem nem tudja meg/nem bukok le
6/13 anonim 

válasza:

válasza:A legalja, egyenértékű kb. az út szélen állókkal. Komolyan..
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Veszélyes üzem a munkahelyi szeretősdi.
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Ebédszünetben, kocsiban, raktárban, öltözőben, munka után tíz perc, előtte kicsit korábban tali, mindent meg lehet oldani. Ha valaki rendszeresen ugyanakkor indul és ér haza, munkaidőben néha ír vagy telefonál a párjával, fel se merül, hogy félrelép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!