A barátnőim azt mondják, hogy eszembe se jusson elmondani ezt a férjemnek, csak élvezzem a helyzetet. Engem mégis mardos a bűntudat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megcsaltam a férjem: boldogabb feleség és anya lettem tőle! ez miatt rossz vagyok?tegnapelőtt 11:45
12/18 anonim 

válasza:

válasza:Semmiképpen se mondd el! Főleg akkor nem, ha már vége a dolognak. De ha még most is tart, akkor el kell gondolkoznod azon, hogy melyik fontosabb. Túl sokáig nem folytathatod, mert előbb vagy utóbb le fogsz bukni, és meglehet, hogy két szék között a pad alá eshetsz.
N
13/18 anonim 

válasza:

válasza:Ne mond el. Soha! Tagadj az utolsókig.
14/18 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem a férjed már rég ugyanezt csinálja, mondd el neki nyugodtan.Legalább ő is nyíltan együtt lehet a csajával.
15/18 Barnabas333 

válasza:

válasza:Ne mond el és élvezd. Itt meg ne hallgass a sok incelre. Régen én is elítéltem ezt, de màr másképp látom a világot. 48f
16/18 anonim 

válasza:

válasza:Szóval azért vagy boldog mert egy ri banc vagy... hmmm micsoda boldogság ez csak az ura meg ne tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!