Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas nőként volt már szeretőd...

Házas nőként volt már szeretőd úgy, hogy nem is akartad, nem is kerested de mégis úgy alakult?

Figyelt kérdés

dec. 29. 11:46
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
76%
Azert ezt nehez elkepzelni. Az nem szokott csak ugy alakulni, ez minden esetben a te dontesed es felelosseged.
dec. 29. 11:58
 2/59 anonim ***** válasza:
68%
A gerinctelen, hitvány házas nőnél szokott "úgy alakulni". Másnál nem.
dec. 29. 12:09
 3/59 anonim ***** válasza:
81%
Igen, volt. Váltunk is miatta, majd attól a férfitől is elköltöztem. Javíthatatlan vagyok.
dec. 29. 12:23
 4/59 anonim ***** válasza:
71%
Önámítás ezt hinni. Megmagyarázza magának, hogy ő nem keres mást. Közben nyitott szemmel jár, kelleti is magát másoknak, hátha valaki a horogra akad. Aztán meg azt mondja, hogy ő nem is akarta.
dec. 29. 13:24
 5/59 anonim ***** válasza:
68%

Mi az, hogy nem akartad?

A megcsalás az nem úgy szokott lenni, hogy egyszer csak ott egy pénisz a lábam között, és én nem is akartam.

Mire eljuttok odáig, több lépés: összenéztek, elkezdtek beszélgetni, randit kér, stb. Akármelyik pillanatban le lehet állítani. Aki nem teszi, az igenis akarta.

dec. 29. 15:12
 6/59 anonim ***** válasza:
66%
Igaz én nem vagyok házas, de nekem is volt,több mint egy évig. A munkahelyen ismerkedtünk meg, amúgyis elhanyagolt az akkori párom, gondoltam miért ne.
dec. 29. 16:24
 7/59 anonim ***** válasza:
67%

De azt gondolom nem gondoltad, hogy inkább szakítani kellene...

Neeem, inkább sunyi féreg módjára a megcsalás..

dec. 29. 20:42
 8/59 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem van könbség az aktív nyitottság, direkt ketesés és a fokozatosan, észrevétlenül felerősödő rokonszenv között.

Miért próbálna az ember az ellen hangolódi, hogy valaki rokonszenves?

Mindenki szeret jó társaságban lenni, dolgozni. Mindenki szeret bízni mert szeretné ha benne is bíznának. Ez emberi.

És emberi, hogy a jóérzés határait végletekig próbáljuk kitólni. És az is, amikor elvétjük a mértéket, és már késő, és nincs elég akarat vagy ok visszafordulni...

dec. 30. 05:56
 9/59 anonim ***** válasza:
93%
Csak irkálás volt. Találkozásig nem mentem el. Elhagytam mindkettőt
dec. 30. 20:14
 10/59 anonim ***** válasza:
66%
2/9 nagyon pesszimista, s elitélő vagy! Látszik,hogy az igazi szerelmet, .-ami nem csak a mesében van-,még nem volt szerencséd átélni.Jön mint a villanás, s olyan elsöprő erejű, hogy nem lehet ellenállni, akkor sem, ha valóban nem oylan beállítottságú vagy! Nem vagy "gerinctelen, s hitvány" sőt nagyon is normálisan élő, s mégis előfordult! Másfél évig tartott, a világon a legnagyobb boldogság volt,bármilyen bűn is, sosem bántam meg.Ne ítélkezz, amig olyan korban vagy hogy még előfordulhat!
jan. 2. 09:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak ti hogyan kerestek magatoknak szeretőt?

Online szoktatok keresni? Hol, hogyan? Esetleg munkahelyen? Mik a tapasztalatok? 27/F

Vannak nők,akiknek innen lett szeretőjük,vagy itt kerestek?

Kort is légyszi.Illetve a többség hol szokott szeretőt keresni?

Akit a szeretője dobott azt x idő után újra kereste a pasi?

Vagy jóbarat vált belőle utólag vagy sosem keresett téged többé? Kinek milyen élményei vannak?

Nők!Ti hol találtatok szeretőt?Vagy kerestek?

Van aki itt talált?Kort is légyszi

Ki hol ismertete meg a szeretőjét? Direkt kerestetek vagy csak úgy jött a helyzet?

Akár nőként,akár ferfiként. Tudom itt mindenki szent és sosem vetemedne ilyesmire, ez a kérdés nem is nekik szól, szóval ha lehet olyan válaszoljon akinek volt is már ilyen helyzetben.

Kapcsolatban, házasságban lévő férfiak, mennyire kerestek itt erotikus chatre nőt vagy szeretőt? 24n

Úgy veszem észre lenne rá bőven igény, hogy egy olyan oldal is létre jöjjön, ami kifejezetten erre van, sajnos a legtöbb szerető kereső weboldalon kötelező az arckép feltoltes ami kellemetlen ha ismerőst lát az ember

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!