Házas nőként volt már szeretőd úgy, hogy nem is akartad, nem is kerested de mégis úgy alakult?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mi az, hogy nem akartad?
A megcsalás az nem úgy szokott lenni, hogy egyszer csak ott egy pénisz a lábam között, és én nem is akartam.
Mire eljuttok odáig, több lépés: összenéztek, elkezdtek beszélgetni, randit kér, stb. Akármelyik pillanatban le lehet állítani. Aki nem teszi, az igenis akarta.

válasza:

válasza:#6
De azt gondolom nem gondoltad, hogy inkább szakítani kellene...
Neeem, inkább sunyi féreg módjára a megcsalás..

válasza:Szerintem van könbség az aktív nyitottság, direkt ketesés és a fokozatosan, észrevétlenül felerősödő rokonszenv között.
Miért próbálna az ember az ellen hangolódi, hogy valaki rokonszenves?
Mindenki szeret jó társaságban lenni, dolgozni. Mindenki szeret bízni mert szeretné ha benne is bíznának. Ez emberi.
És emberi, hogy a jóérzés határait végletekig próbáljuk kitólni. És az is, amikor elvétjük a mértéket, és már késő, és nincs elég akarat vagy ok visszafordulni...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Online szoktatok keresni? Hol, hogyan? Esetleg munkahelyen? Mik a tapasztalatok? 27/F
Kort is légyszi.Illetve a többség hol szokott szeretőt keresni?
Vagy jóbarat vált belőle utólag vagy sosem keresett téged többé? Kinek milyen élményei vannak?
Van aki itt talált?Kort is légyszi
Akár nőként,akár ferfiként. Tudom itt mindenki szent és sosem vetemedne ilyesmire, ez a kérdés nem is nekik szól, szóval ha lehet olyan válaszoljon akinek volt is már ilyen helyzetben.
Úgy veszem észre lenne rá bőven igény, hogy egy olyan oldal is létre jöjjön, ami kifejezetten erre van, sajnos a legtöbb szerető kereső weboldalon kötelező az arckép feltoltes ami kellemetlen ha ismerőst lát az ember
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!