Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Te dühös lennél ha a feleséged...

Te dühös lennél ha a feleségednek elmondanám, hogy viszonyod van egy gyönyörű nővel? ( Egy alternatív idősíkban )

Figyelt kérdés
febr. 3. 22:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%
Nincs feleségem, szóval mondd el neki nyugodtan.
febr. 3. 23:19
 2/15 A kérdező kommentje:
nem értem.
febr. 3. 23:23
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Nekem sincs feleségem, szóval elmondhatod neki.
febr. 3. 23:23
 4/15 A kérdező kommentje:
??????
febr. 3. 23:26
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Felőlem meg is dughatod egy alternatív idősíkban.
febr. 3. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:
79%

Még örülnék is neki, ha lenne egy gyönyörű szeretőm! ;) Évek óta frigid lett feleségem, pár éve kimondta, ott és úgy oldom meg az intim életem, ahogy, akivel akarom. De 54 évesen nemigen kellek senkinek szeretői státuszra. Ha szimpatizál is velem olykor egy-egy nő, szeretők nem akarnak lenni. Haza sem hozhatok senkit, így vajmi kevés esélyem lenne olyan nőre, aki épp engem keres szeretőnek és lakása is van, mindez mellett még passzolunk is minden téren.

Ennyi idősen elválni, mindent újrakezdeni, nem hiányzik. Egyszer már váltam harminc évesen, annyi idősen is nehéz volt talpra állni. Pedig, akkor még energiával is bírtam.

Ha elmondana valaki nejemnek egy ilyen felvetést, miszerint viszonyom van egy gyönyörű nővel, tuti azt felelné feleségem: Egészségére! Ha megnyerte, hát vigye!

febr. 4. 00:50
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
A férjemnek csúnya szeretői vannak, én is csúnya vagyok! Lol!
febr. 4. 01:26
 8/15 anonim ***** válasza:
igen, mivel hazudozol rólam össze vissza
febr. 4. 07:15
 9/15 anonim ***** válasza:
88%
Mondjuk nem ertem, ahol evek ota nincs szex, ott mit gondol a masik fel, hogy ez igy teljesen rendben van? Most mindegy, melyik nemrol van szo, mert hallunk ferfirol es norol is, aki szerint ez oke, de azert ne varjuk mar el, hogy ezt fent lehessen tartani 10-20 evig, hogy az egyik behuzza a kezifeket, es ezt varja a masiktol is.
febr. 4. 10:03
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Igen, nagyon pipa lennék, amiért beleüti más az orrát a kapcsolatomba!
febr. 4. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem ábrándultak még ki a Föld népei a digitális életmódból és kezdtek alternatív természetes életmódot?

A gazdaság katasztrofális, válságok, energiaválság, háborúk, balhék, veszélyes nyugati NO-go zónák, 5g sugárzás, mókuskerék, adalékanyagos kaja és a legrosszabb a halott internet teória ami szerint az online tartalom nagy része AI által generált tartalom és már nem...

Kötelező, vagy hagyomány, a következő 1 éves céljaimat kitűzni január 1.-től, vagy akár holnaptól is elkezdhetem, hiába még 2023 van? Nektek melyik...

Lényegében, nálam akkor december 30.-tól kezdődne 1 év, a céljaim eléréséhez. vagy már várjam ki ezt a 2 napot?

Hogyan tanulhatnék gyorsabban, milyen alternatív módszerek léteznek?

Úgy érzem, lassan tanulok, bár erre biztosan a mentális problémáim is rányomják a bélyeget (a pszichiáter is ezt mondta, depressziós vagyok és pánik beteg). Milyen olvasmányokat - elektronikus is jó-, vagy filmet, videót esetleg hanganyagot ajánlotok, amiben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!