Te dühös lennél ha a feleségednek elmondanám, hogy viszonyod van egy gyönyörű nővel? ( Egy alternatív idősíkban )

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Még örülnék is neki, ha lenne egy gyönyörű szeretőm! ;) Évek óta frigid lett feleségem, pár éve kimondta, ott és úgy oldom meg az intim életem, ahogy, akivel akarom. De 54 évesen nemigen kellek senkinek szeretői státuszra. Ha szimpatizál is velem olykor egy-egy nő, szeretők nem akarnak lenni. Haza sem hozhatok senkit, így vajmi kevés esélyem lenne olyan nőre, aki épp engem keres szeretőnek és lakása is van, mindez mellett még passzolunk is minden téren.
Ennyi idősen elválni, mindent újrakezdeni, nem hiányzik. Egyszer már váltam harminc évesen, annyi idősen is nehéz volt talpra állni. Pedig, akkor még energiával is bírtam.
Ha elmondana valaki nejemnek egy ilyen felvetést, miszerint viszonyom van egy gyönyörű nővel, tuti azt felelné feleségem: Egészségére! Ha megnyerte, hát vigye!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A gazdaság katasztrofális, válságok, energiaválság, háborúk, balhék, veszélyes nyugati NO-go zónák, 5g sugárzás, mókuskerék, adalékanyagos kaja és a legrosszabb a halott internet teória ami szerint az online tartalom nagy része AI által generált tartalom és már nem...
Lényegében, nálam akkor december 30.-tól kezdődne 1 év, a céljaim eléréséhez. vagy már várjam ki ezt a 2 napot?
Úgy érzem, lassan tanulok, bár erre biztosan a mentális problémáim is rányomják a bélyeget (a pszichiáter is ezt mondta, depressziós vagyok és pánik beteg). Milyen olvasmányokat - elektronikus is jó-, vagy filmet, videót esetleg hanganyagot ajánlotok, amiben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!