A hűség az olyan mint a Turul madár, lehet hogy létezik de kevesen látták?? Akkor miért ragaszkodunk hozzá?
Tudom minden történet ki van színezve, sok a kitalált történet. De mindenhonnan azt hallom nőnek/férfinek párja volt(házastársa) mégis volt sok szex partnere? Férj héttel/kűlföldön, feleségének szeretők beosztva( fiatal kedden, idősebb csütörtök járt fel hozzá amikor elvileg valami tornára járt). Vőlegény legény búcsún , beváltja a tancoslányt....Kapuzárasi pánikos férfi, nő akinek kevés a férje
Azt is tudom, hűséget nem reklámozzák. Olyan történet nincs hogy, hűségesek voltunk...

válasza:

válasza:

válasza:Érdekes, a feminizmus előtt volt hűség, a muszlim országokban meg most is van.
Bizonyára véletlen. :D

válasza:

válasza:5 - a muszlim országokban most is van hűség.
És kinek? A nőnek, aki mint egy rabszolga él?
A férfinek? Akinek 5 felesége is lehet?

válasza:2 - "A hűség (monogámia) volt évezredekig az emberi faj fennmaradásának a záloga." A büdös túrót!
Sem az ókori Egyiptomban, sem Rómában, sem Görögben, sem Krétán, sem az ősmagyaroknál, sem Indiában stb. nem volt divat a monogámia!
Genetikailag sem ez van az emberbe kódolva.
A katolicizmussal kezdett elterjedni - én ezért nem vagyok vallásos, mert a monogámia nem az én műfajom!

válasza:#7
A férjnek és a feleségnek.
A muszlim nők nem élnek rabszolgaként, mivel őket nem lehet kihasználni, míg a nyugati nők rabszolgaként élnek, hiszen maximálisan ki lehet őket használni, és ki is vannak használva, és még ők köszönik meg a lehetőséget. :D
Muszlim nőt nem lehet megbäszni házasság nélkül, mint titeket. :D
A muszlim férfiaknak egyébként 4 felesége lehet, de ezt a legtöbb férfi egy rémálomnak gondolja, ha 5 másodpercnél tovább belegondol. A muszlim férfiak 99%-ának egyetlen felesége van.
De egyébként mivel a férfi meg a nő különböző, ezért logikus, hogy a különböző dolgokat különbözően kell kezelni. Különböző dolgokat ugyanúgy kezelni igazságtalanság és elnyomás.
Ezért is az eredeti transzgenderizmus az a feminizmus.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy mindkét félnek a másik az első, a minden, minden előre van helyezve a prioritási listán? 35 éves létemre egyszer volt olyan, hogy a nő is nagyon ragaszkodott, valóban szeretett. Csak jóval idősebb volt, és vége lett. Az előző kapcsolatomban fél év után is csak...
Arra gondolok, hogy lehet regényeket írni arról, hogy legyen ilyen legyen olyan a másik, de így elszalaszthatja a valódi szerelmet. Mi van akkor, ha valaki eltér az ideáltól? Attól, hogy nem minden pontban felel meg, lehet ő lesz az igazi. Szokták mondani, hogy hasonló...
A barátom nagyon társasági ember, soha nem is értettem miért engem választott. Mégis azt mondja velem olyan békét érez, mint senkivel, és ezért szeret.. Ez meddig lehet elég összetartó erő egy kapcsolathoz? Hosszútávon elmúlhat ez nála, és unalmasnak találhat?...
21 éves, magas, sportos, jóképűnek mondott srác vagyok, de egyszerűen nem tudok magamnak tartós kapcsolatot kialakítani. Számos alkalommal előfordult, hogy randiztam egy csajjal, volt csók is, meg aztán minden megtörténik aminek meg kell történnie, de egyszerűen olyan...
Barátommal 1 éve vagyunk együtt. Ebből több mint fél éve együtt is lakunk. Soha nem vitatkoztunk durván. Nem anyáztunk, nem küldtük el egymást a p*csába. De az utóbbi 1-2 hónapban nem nagyon tudtunk kettesben lenni és eltávolodtunk egymástól. Mind a kettőnk hibázott...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!