Megcsalások és sűrű alkalmi szeretkezések tényleg vannak a cabin crew tagjai (vagyis konkrétan a légiutas-kísérő nő és férfiak) között a layovereknél? Hihetek annak a 3 embernek akiktől ezt hallottam/olvastam? Vagy ez megint egy városi nagyotmondás?
Mert elmondva, ill. egy esetben leírva ez "szép és jó" (nézőpont kérdése kinek mi), de, hogy mi a tényleges valóság a különböző légitársaságok cabin crew tagjai között a layoverek során, vagy tudom is én, odahaza egyiküknél, (vagy még a reptéren?!), az egy teljesen másik történet. Kinek van, kinek lehet igaza?
Meg szerintem eleve sántít a történet. Én kívülállóként úgy gondolom, inkább csak a kapitányok és FO-k, akik egyes-egyedül szimpatikusak a stewardesseknek, nem egy férfi utaskísérő... (Legyen az adott ember akármilyen izmos, vagy ha nem, hát akármilyen mosolygós, vagy tudom is én éppen mi.)
Nekem olyan újabb magyar nagyotmondásnak tűnik, ami egyeseknek jól hangzik, de nincs alapja (vagy ha mégis, akkor csak alig-alig fordul ilyen elő a repülés világában).

válasza:Biztos lehetsz benne,hogy jellemző.
Főleg ha a csávó sármos, izmos, patika állapotban van, akkor kb punciból punciba teszi, a kapitány meg főleg k.rogatja a stewardesseket, kis előléptetésért és fizu emelésért akár.

válasza:Legenda. Nem gyakoribb mint bármilyen munkahelyen. Ráadásul a kis létszám miatt titokban tartani se nagyon lehet.
Ja, és nem a kapitány osztja az előléptetést meg a fizetést.
Szóval ez az "érv" is kiesett.

válasza:

válasza:

válasza:"Én kívülállóként úgy gondolom, inkább csak a kapitányok és FO-k, akik egyes-egyedül szimpatikusak a stewardesseknek, nem egy férfi utaskísérő..."
Hát, persze, életszerű...
Napi 500-1000 emberrel találkozik egy stuvi, annak a fele férfi, a férfiak fele ittas, vagy spicces.
Szerinted hány ajánlatot kap egy stuvi naponta?
Egy aktus 5-10 perc.
Ha akar és szimpatikus neki valaki, bármikor szakít időt egy aktusra egy 5-10 órás út alatt.
Nem is beszélve egy 16 órás New York - Szingapúr, vagy London-Darwin, vagy Dubaj-Sydney járatról.
Jaj már. Majd pont a levegőben... Meg pont egy buta részeg utassal. Na és kedves, ugyan megmondanád-e nekünk kis tapasztalatlanoknak, hogy összezárva több száz utassal fent a levegőben az öt-tíz órás út alatt ugyan mégis HOL (???!!!) zavarná le azt a tíz perces aktust?!
Ne a budival gyere elő! Kicsit se lenne feltűnő, hogy egy nő és egy férfi oda tíz percre elvonul! Hagyjuk már a sületlenségeket...

válasza:Született már pilótákról, stuvikról pár könyv, ha ennyire érdekel, olvasd el.
Persze, ha tudsz angolul. Ha nem tudsz, úgy nehezebb...

válasza:Haverom kisgépes pilóta, sétarepülésekre hordja az embereket, családokat, párokat.
Évente 15-20 csaj mindig az ágyában köt ki, mindig mesél új hódításokat.
Szemrebbenés nélkül elhívja a neki tetsző nőt randira, kevesen kosarazzák ki.
Mi olyan (nagyon) menő és/vagy vonzó a (pláne csak kisgépes, pl. Cessna, vagy Piper) pilótákban, hogy ennyire könnyű nekik a dolguk?
Most nem kötekedés, érdeklődés.
ATPL-es F.O.-kat és kapitányokat csak-csak megértem (bár tejesen őket sem), de még a kisgépes pilóták is...?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mikor csesződött így el a magyarok értékrendje?
Az első hetekben még azt hittem tényleg tud valamit, de mostanra látszik, hogy nincs semmije vagy nem akar mutatni semmit sajnos... Úgy tűnik annyira azért ő se akar ártani a fidesznek...
Úgy tűnik apám, mindíg okosabb akar lenni nálam, neki ez a normális, mert tanultabb és tapasztaltabb. Néha már veszekszünk is, mert mindíg övé kell legyen az utolsó szó, még akkor is, ha nincs igaza, presztizskérdést csinál a szülői tiszteletből. Nem csak hogy...
Mennyire szokott vajon a nagyotmondás hazugság vagy lenni ?
Azt mondja meg álíttoták a ruszkikat, közbe meg a fél ország lebombázva van és a ruszki sereg lehet ezt a villám csatát nem nyerte meg de a háborút meg fogja nyerni akkora túlerőben van emberileg tecnikailag.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!