Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 13 év után miféle viselkedés ez?

Komiszár kérdése:

13 év után miféle viselkedés ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éve volt egy “kemény” fél éves kapcsolatom. A lány párszor megcsalt, hazudozott, majd elhagyott, miközben ezek rám vetítette, hogy én csalom meg stb. 13 évvel később a nővérénél találkoztam vele ( a nővérével a mai napig tartjuk egymással). Csak köszöntünk egymásnak, beszélni nem beszéltünk egymással egy szót se! Csak a volt pár fura dolog, pl: amikor sütit csinált, akkor kihangsúlyozta, hogy kell margarin az olvadt csokiba, mert attól lesz fényes a csokimáz(ezt anyámtól tanulta) vagy amikor a nővérével beszélgettem a konyhába, és arról panaszkodtam, hogy nemsok kedvem van visszamenni Belgiumba, akkor az exem a másik szobából motyogva mondta, hogy neki sincs kedve visszamenni Sopronba… Ha kimentünk az erkélyre cigizni, a legtöbb esetben jött ő is, és azt vettem észre, hogy sokszor néz, de amint ránéztem, másfele nézett. Mit akar 13 év után? Hogy szóba áljak vele, és hogy a nyakába ugorjak??

máj. 5. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Barátom, én pontosan tudom, hogy a tök idegen volt nőd mit akar.

Azt is tudom, hogy te mit akarsz, hiszen idejöttél kérdezgetni.

máj. 5. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A vér nem válik vízzé, de hogy az élethelyzete miért alakul úgy hogy rád akar akaszkodni nem tudjuk.
máj. 5. 14:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Sopronba nem birja a 3 muszakos gyari melot.. te ki viszed belgiumba ingyen lakik es kozben lesz jobb munkaja is.
máj. 5. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Már nem dolgozok kint Belgában. Felmondtam, mert magyar cég által voltam kint, aki lehúzott. Én nem keresem őt, ő se engem, de akkor az kissé kínos és szánalmas szitu volt.
máj. 5. 17:59
 5/5 anonim ***** válasza:

"Barátom, én pontosan tudom, hogy a tök idegen volt nőd mit akar.

Azt is tudom, hogy te mit akarsz, hiszen idejöttél kérdezgetni."

Ennyi.

😆😆😆

máj. 5. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek miféle viselkedés volt ez a férjem részéről?

Ott voltunk a férjemmel az férjem anyjának testvériéknél vendégségben. Ahol ott volt a férjem régi ex barátnője. Először amikor beléptünk hozzájuk ott volt egy nő és egy férfi elősször nem tudtam hogy az a férjem ex barátnője volt az a lány aki ott...

Miféle viselkedés az egy férjtől, hogy állandóan kötekedeik?

Egy jó ideje szokása lett, hogy szándékosan belémköt, veszekedést szít aztán kocsiba ül és elrohan. Olyan mintha azért kötekedni, hogy elmehessen duzzogva itthonról. Megvan zavarodva vagy mi ez? Ha meg itthon van sokszor nem lehet hozzászólni napokig. Nem sokáig bírom...

Mire vélnétek ezt a viselkedést? és miféle kapcsolat ez?

Egyik ferfi ismerosommel osszemelegedtunk par honapra, kicsit tobb, mint egy eve. Akkor vege lett, mert mind a ketten hosszabb idore kulfodre mentunk, a vilag ket kulonbozo csucskere. Jott a szoveggel, hogy tobbet akart volna, komolyabb folytatast, de ev elejen...

Mifele viselkedesi formak ezek nala? Miert csinalja ezeket?

Mostansag erdekes es egyben zavaro dologra figyeltem fel. A parom a szuleim elott dokkal kedvesebb es torodobb velem. Elottuk nem beszel csunyan. Olelget. Becez stb. De ha utana kettesben maradunk akkor szinte kofordul onmagabol. Kritizal..karomkosik.colyzon...

Lányok, miféle szokás ez, hogy ha a pasi nem elég jo fej, akkor még túráztatjátok pár kört, hogy majd egyszer hátha jó lesz a viselkedése és igent...

mert ez van mindig, elkezdek beszélni egy nővel, látja, hogy nem vagyok kedves, nem vagyok jofej. Nem is halad sehova a beszélgetés, mert nem akarja hogy ilyen fiuval bármi legyen. de azért megadja a lheteőséget, hogy bizonyitsak máskor. én meg megmondom, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!