13 év után miféle viselkedés ez?

válasza:Barátom, én pontosan tudom, hogy a tök idegen volt nőd mit akar.
Azt is tudom, hogy te mit akarsz, hiszen idejöttél kérdezgetni.

válasza:

válasza:

válasza:"Barátom, én pontosan tudom, hogy a tök idegen volt nőd mit akar.
Azt is tudom, hogy te mit akarsz, hiszen idejöttél kérdezgetni."
Ennyi.
😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Vagy miféle viselkedés ez egy 33 éves embertől?
Ott voltunk a férjemmel az férjem anyjának testvériéknél vendégségben. Ahol ott volt a férjem régi ex barátnője. Először amikor beléptünk hozzájuk ott volt egy nő és egy férfi elősször nem tudtam hogy az a férjem ex barátnője volt az a lány aki ott...
Egy jó ideje szokása lett, hogy szándékosan belémköt, veszekedést szít aztán kocsiba ül és elrohan. Olyan mintha azért kötekedni, hogy elmehessen duzzogva itthonról. Megvan zavarodva vagy mi ez? Ha meg itthon van sokszor nem lehet hozzászólni napokig. Nem sokáig bírom...
Egyik ferfi ismerosommel osszemelegedtunk par honapra, kicsit tobb, mint egy eve. Akkor vege lett, mert mind a ketten hosszabb idore kulfodre mentunk, a vilag ket kulonbozo csucskere. Jott a szoveggel, hogy tobbet akart volna, komolyabb folytatast, de ev elejen...
Mostansag erdekes es egyben zavaro dologra figyeltem fel. A parom a szuleim elott dokkal kedvesebb es torodobb velem. Elottuk nem beszel csunyan. Olelget. Becez stb. De ha utana kettesben maradunk akkor szinte kofordul onmagabol. Kritizal..karomkosik.colyzon...
mert ez van mindig, elkezdek beszélni egy nővel, látja, hogy nem vagyok kedves, nem vagyok jofej. Nem is halad sehova a beszélgetés, mert nem akarja hogy ilyen fiuval bármi legyen. de azért megadja a lheteőséget, hogy bizonyitsak máskor. én meg megmondom, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!