Ha már csaltak meg, utána hogy tudtál a későbbi kapcsolataid alatt megbízni az új társadban?

válasza:Tulképp mindegy mi volt a múltadban, hozod magaddal az új kapcsolatodba. Hiába tudod, hogy ez nem ugyanaz az ember, ha helyzet van ösztönösen előjöhetnek a régi rutinok. Ha van türelmetek egymáshoz előbb utóbb kikopnak.
Pl. hajszálon múlt, hogy elhagyjam a férjem az elején mert egy helyzetben úgy viselkedett, hogy rendesen megrémültem a régi rutinom okán tőle. Később rájöttem egész más ember.An

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Úgy, hogy rendesen megismertem! Komolyan ismerkedő ember mindig tisztán áll hozzá az új emberekhez és nem hozza be az előző élményeinek a csalódását. Aki behozza az inkább ne ismerkedjen, mert normális ember nem kiváncsi a másik előítéletes, bízalmatlan hozzáállására, mert az ilyeneket még érvekkel se lehet meggyőzni, csak rossz érzéseket kelt az emberben.
A másik, akit megcsaltak, az magának köszönheti. Minek jöttél össze egy önző emberrel?
Mert érdekeid fűzödtek a kapcsolathoz neked is. Főleg azok tapasztalnak megcsalást, akik külső alapján ismerkednek. Utóbbiak ismerkedésre is alkalmatlanok.
Nem bírom az ok nélkül bizalmatlankodó embereket.
Sok ember nem fogja fel, hogy mindenki más.
Nekem az első kapcsolatom volt csalódás ilyen szempontból. 19 éves voltam. Nem éltünk egy városban (70 km volt köztünk). Mikor összejöttünk, nyilván jártunk át egymáshoz. Bemutattam a szüleimnek is, mert velük éltem. Aztán a párom részéről jöttek a kifogások, hogy esténként a haverjaival van sokat stb. Nem gyanakodtam, hiszen nem volt előtte tapasztalatom, illetve ha tényleg a haverjaival lett volna, nyilván nem korlátozom benne. Majd kiderült, hogy ott ahol él, szintén volt egy barátnője. Úgy bukott le, hogy az a csaj kirakta facebookra mióta vannak kapcsolatban. Én nagyon szerelmes voltam, teljesen tönkrementem ebben akkor.
Azóta eltelt jó pár év, de sajnos nagyon bizalmatlan vagyok. Úgy érzem sosem lesz normális kapcsolatom. Nyilván ismerkedéskor nem állok neki a másiknak, de ha bárki bármit mond egyből gyanakszom, hogy vajon igaz lehet-e. :(

válasza:7 aha és hogyan csinálod?
A többség évek múlva lép félre, hogyan ismered meg előre?
Oké elméletileg tisztán áll hozzá, de azt ugye tudod te is azért vagy olyan amilyen mert tapasztalatokat szereztél az életed során, "valamilyeneket". Szóval tiszta a ma született csecsemő.
Magának köszönheti, igen ha egyedüllét mellett dönt nem érheti megcsalás ez igaz.
Érdekek, valóban érdek, azért keresel kapcsolatot mert neked is jó érzés, saját magadnak.
"Sok ember nem fogja fel, hogy mindenki más." A jelek szerint te sem.An

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Részletek: a párommal elég jól megvagyunk, össze is illünk, ezt Ő is így gondolja jók vagyunk együtt. Nem megcsalós típus!! Lelkiismeretes, tisztességes ember. Ugyanakkor hétvégén megtörtént, hogy szórakozóhelyen voltunk, ahol nagyon berúgott, és leginkább emiatt...
Az előző kapcsolatom 2 évig tartott, majd a barátnőm (számomra) teljesen váratlanul azt mondta, hogy nem akarja folytatni a kapcsolatot. Biztosan voltak jelek, amiket nem vettem észre, de én borzasztó sokat gondolkodtam jeleken és még utólag sem tudom, hogy miket...
Folytatnátok a kapcsolatot vagy szakítanátok? Képesek lennétek megbízni újra másban?
A barátjával együtt él két éve de a hapsi csalja őt kezdetektöl fogva.. Nevetségesnek tartom, h valaki képes igy egy fedél alatt lakni mással.. Emiatt elveszitette nöiességét a szememben, meg amiatt is, mert velem akart kavarni amit elutasitottam. Nem tudtam megtenni...
Engem sajnos 3 ilyen nő is csalt meg, akik ezt hangoztatták. Biztos, hogy van rendes, tisztelettudó nő, akiben szabad megbízni, de ilyet találni tűt a szénakazalban. Miért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!