Milyen indíttatásból csaltátok meg a párotokat ? És megérte?

válasza:

válasza:Munkahelyen nagyon jóba lettünk egy munkatársammal. Tök jól tudtunk együtt dolgozni, és sok közös témánk is volt. De nem volt köztünk semmi, külsőre nem is volt az esetem, én sem neki, csak egyszerűen egy hullámhosszon voltunk.
Másfél évvel azután, hogy együtt kezdtünk dolgozni, munka után amikor már kilépünk a munkahelyől, hogy elinduljunk haza, váratlanul megcsókolt.
Mondtam neki, hogy ezt nem kellett volna, hiszen kapcsolatban vagyunk mindketten.
Pár hónappal később ezt ugyanúgy eljátszotta, de akkor valami megfordult bennem és viszonoztam.
Tudtam, hogy nem helyes, hogy erkölcstelen, de akkor és ott valamiért így döntöttem.
Rengeteget beszélgettünk, sokszor olyan témákról is, amikről az akkori párommal nem tudtam beszélni (nem kell szexuális témákra gondolni, egyszerű hétköznapi dolgok, csak páromat vagy nem érdekelte, vagy hülyeségnek tartotta stb.)
Elkezdtem többet érezni iránta, ő is mondta, hogy olyan vagyok mint egy lelkitárs, és sokkal több és minőségibb beszélgetéseink vannak, mint neki otthon a saját párjával.
Szex nem történt közöttünk, viszont az, hogy titokban találkoztunk és titkos randikat szerveztünk, ott már úgy éreztem, hogy bőven túlmentem egy határon.
Sok gondolkodás után szakítottam az akkori párommal, mert úgy éreztem nálam sokkal jobbat érdemel. Lelkiismeret furdalásom volt, és nem tudtam ezek után már folytatni a kapcsolatomat, tudván hogy másba lettem szerelmes.
A munkatársammal ezt követően kb. fél évvel feküdtem le (én szingli voltam, ő viszont még együtt volt a párjával).
Ott megint feljött bennem, mekkora hülyeséget csináltam. Mondtam neki, hogy vagy szakítson ő is (ahogyan azt már rengetegszer hangoztatta, hogy sokszor megpróbált szakítani, csak sosem sikerült megtennie), vagy hagyjuk abba ezt az egészet, mert nem akarok a szeretőjévé válni.
Ekkor azt mondta, hogy meggondolta magát és nagyon jó otthon minden, de azért összejárhatnánk néhanapján. Én ebből nem kértem, és közöltem vele, hogy ennyi volt a részemről, munkahelyen is csak akkor beszéljünk egymással, ha a munkavégzés miatt feltétlenül szükséges.
Nem sokkal ezután felmondott és elment.
Kérdésedre, nem érte meg. Akkor abban a pillanatban jó volt valamiért, hogy van kivel beszélgetnem, volt aki megöleljen, kedvesen bánjon velem, de otthon mindig bűntudatom volt.
A szakítást nem bántam meg, de azt igen, hogy ez kellett ahhoz, hogy felismerjem miért nem működött a kapcsolatom.
A megcsalást nem indítékból tettem, hanem lassan kialakult egy viszonyszerűség a harmadik féllel. Az elején még tudtam objektíven gondolkodni (lásd első csóknál még lepattintottam), de teljesen mégsem állítottam le a folyamatot, csak időben eltoltam. Életem legrosszabb döntése volt, tanultam belőle.

válasza:

válasza:3.
De ismerős ez a történet....
Le sem írom az enyémet mert szinte ugyan ez. Ezért nem éri meg megcsalni a párunkat mert ha közben elkezd kötödés kialakulni a másik felé és ő beszari lépni akkor ez van.

válasza:Magányos voltam a házasságomban, a férjem sokat utazgat a munkája miatt. Egy rendezvényen megismerkedtem egy érdekes férfivel aztán kávézgatni játunk, sok telefon beszélgetés majd csók és szex.
Nem bántam meg!

válasza:Idióta voltam, az első kapcsolatomban. Ő elhanyagolt, én meg nem tudtam jól kezelni ezt, tudtam hogy szakítanom kéne de nem tudtam rávenni magam, féltem az egésztől. Végül mással csókolóztam egy buliban. Másnap szakítottam a párommal.
A mai napig bánom, jobban kellett volna kezelnem a szituációt.
(kb 15 éve történt)

válasza:

válasza:A megcsalás három leggyakoribb oka (99.99%):
a) A felek között már nincs meg a megfelelő érzelmi kötelék. Érzelmileg (és sokszor szexuálisan is) ellaposodik, mindennapi mókuskerékké, megszokássá süllyed a kapcsolat.
b) Sosem volt meg az igazán mély érzelmi kapocs, csak ne legyek egyedül / legyen valakim alapon vágnak bele. S felbukkan menet közben olyan aki igazán megmozgatja.
c) Örök vadász, ha szőke miss word a nője, akkor is rágerjed a szomszéd átlagos barna lányra (nőben is van aki "vadász" típus).
Megbánás... aki bebukik megbánja. Aki új, teljes életet, érzelmeket talál és lezárja a nem működő kapcsolatát annak meg a legjobb döntése.
Kapcsolódó kérdések:
A feleségem 12 ev es 3 gyerek utan megcsalt, 2 hónapig találkozgatott a baratnője férjével, majd néhány petting után 2x lefeküdtek. lebuktak, mivel kesz tenyek ele allitottam oket, bevallott mindent. mindennapos vitakkal a valas szelen tengodtunk, elege volt a sok...
Tegyük fel, hogy lapos kapcsolat mellett megismersz valakit, elkezdesz hozzá vonzódni, jóban lesztek. Telik múlik az idő, vágysz rá és egyszer csak beteljesedik. Mi van ezután? Hogy érzed magad, megérte félre lépni? Mi lett utána, együtt maradtál a pároddal? Bűntudatod volt? Kiderült?
Hogy végződött ha adtál új esélyt?
Egy jól működő házasságban is megtörténik a felek részéről, a megcsalás? Kinek milyen véleménye van a megcsalásról? Megérte e? Vagy csalódást okozott?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!