Nőktől kérdezem, hogy nektek mennyire férne bele, ha megtudnátok, hogy a barátotok éveken keresztül chatelt volna egy lánnyal és többször találkozóra is hívta?
Külföldön megismert egy lányt, csak futólag, de megjegyezte a nevét és utána hosszas keresés után felvette vele a kapcsolatot a neten.
Ő kezdeményezte a beszélgetést és aztán 3-4 éven keresztül beszélgettek, amíg meg nem szakadt a kapcsolat.
Volt benne elég sok dolog, több burkolt szexuális téma is, flörtölgetés
Tervek közös utazásra illetve a férfi akart volna többször is találkozni
Illetve férfi oldalról nagyon sok dicséret, hogy nem csak szép de okos is, különleges, csodás vele beszélgetni.
Nem mellesleg egy nagyon szép lányról van szó, bár az nyilvánvaló, másként a férfi nyilván leszarta volna az egészet.
Ha nem is történt volna köztük semmi konkrét, ez mennyire fér bele egy komoly kapcsolatba női oldalról?

válasza:

válasza:Férfiaknál meg kell jegyezni: ha jön egy szebb, ők lépnek.
Természetesen nem férne bele.

válasza:

válasza:

válasza:Úgy értve, hogy már évek óta a párom, és eközben képes volt 3-4 évig mellettem párhuzamosan chatelni egy külföldi bigével?
Biztosan nem férne bele...

válasza:Nem férne bele, ha a párom szamárnak tartana (ugye a ló nem jött össze).
Illetve ez nekem egyértelműen megcsalásnak számít.

válasza:2.
Két féle férfi van. Az egyik rendelkezik pszichével a másik pedig mindig a farka után megy.
Utóbbiból van több, ezért is találkoznak vele gyakrabban.
Van egy pár normális férfi is, de velük nem ismerkednek a nők.
Ennyi már megcsalásnak számít?
Én nem tudom eldönteni
Elég banális a sztori
Még mindig együtt vagyok vele, már 10+ éve
Külföldön tanult és dolgozott, több helyen is
Pár napja elromlott a laptopom és mondta hogy van otthon egy régi tablet
Megadta a kódot
Gondolom arról már fogalma sem volt hogy még mindig be van lépve a facebookjára rajta
Először nem akartam, de aztán nem bírtam megállni és belenéztem az összes üzenetébe
Semmi gyanús vagy rossz nem volt benne, de aztán régi üzentek között ott volt ez...
Összevesztek valamin, a barátom szabadkozott hogy tudja ő hogy nem akarta megbántani
De a lány többe nem irt visssza neki
Viszont előtte kb. 4 évig beszélgettek...
nagyon hosszan, sokat
Voltak benne ártatlanabb témák is, mint filmek, könyvek, a lány munkája, hogy hova megy, mit csinál stb
Meg a barátom folyton boldog új évet, boldog nőnapot kívánt neki
És ahogy írtam többször találkozni akart vele...
Hogy szóljon ha hazajön és Pesten van, stb...
A lány meg sajnos gyönyörű volt azt meg kell hagyni... közben végig velem volt...
nem tudom mit gondoljak erről

válasza:Ha nem feküdtek le egymással, az nem azért volt, mert a barátod nem akarta. Ő akarta volna.
Miz nem lehet ezen érteni? Persze a te életed, felőlem folytathatjátok, de akkor miért kéred ki a véleményünket?

válasza:"Ennyi már megcsalásnak számít?" - megcsalás minden olyan dolog, amit a párod előtt nem csinálnál. Ő vajon miért a hátad mögött csinálta ezt? Ha valóban ártatlan kapcsolattartás lett volna, akkor tudtál volna róla te is. Nem véletlen így derült ki, mi folyt a hátad mögött évekig.
És valóban, szex csak azért nem volt, mert a pasidnak nem volt rá alkalma, hogy megtegye. Nem rajta múlt.
Ha neked ez belefér, akkor maradj vele, csak nem árt tudatosítani magadban, hogy ez bármikor megtörténhet máskor is, mert a te pasid ilyen, ilyen emberrel vagy együtt, ilyen emberrel élsz.
További kérdések:
1 éve szakítottam az exemmel, azóta is visszatér és írogat nekem. Képeket küld. Találkozni hív, stb. Közben kiderült, hogy van nője, de ő letagadja. Szerintetek? Szólnom kéne a nőnek? Velem is ezt csinálta anno..
Szóval csal valakit (akivel ezekszerint valami nem jó) olyanhoz megy akivel jó, aztán mikor bukta van akkor mégis annak könyörgök akivel nem volt jó
Mi az oka a megcsalásnak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!