Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez most mi volt már?

Ez most mi volt már?

Figyelt kérdés
Szóval a nővérem megtudta hogy az ex pasiját csalja a mostani barátnője, és mivel jó barátságba van az exével ezért kiakadt és mondta (több embernek is) hogyha ő meglátná a csajt hogy megcsalja az exét akkor biztos úgy megverné hogy megemlegetné. Erre a csaj valahogy viszahallhatta mert amikor mentem haza ott üvöltözött a nővéremmel a csaj hogy mit képzel magáról, meg ha annyira verekedni akar vele akkor ott van most, de igen rosszúl fog járni. És még hallatszott egy két dolog, de nem mentem oda, mivel azt hittem a nővérem mindjárt neki ugrik, de semmit nem csinált. Szerintetek jogos volt ez a csaj részéről? Illetve a nővérem mértnem ment neki ha úgyis verekedni akart?

máj. 12. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nevetséges verekedni, amennyiben nem önvédelemről van szó. Aki keresi a bajt, idővel meg fogja találni. Valószínűleg azért nem ment neki a nővéred, mert csak a szája nagy.
máj. 12. 20:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Neandervölgyiek...
máj. 12. 21:05
 3/9 JackDanielsz ***** válasza:

Szerelmes még az exébe? Vagy miért ennyire aktív, kívülállóként? Ha tud valamit mondja el neki ha már barátok de ez túlzott reakció. Kérdés, hogy igaz e a dolog, ha meg az és az exe nem fogyatékos akkor el tudja magának intézni ahogy jónak látja.

Szerintem jogos volt a nőtől. Mit ugrál valaki, mit üzenget, mit akar rendezkedni helyettük és, hogy megver... akkor eljött, állt elébe.

máj. 12. 21:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom. Bármilyen picsa vagy pasi miatt így elveszteni az eszét embereknek, szánalmas....
máj. 14. 21:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm Istenem, hogy nem cigánynak születtem 🙏
máj. 15. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

C-típusú vitarendezés.

Tiszta Maúnika-show.

máj. 18. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Gondolom fiatalok. Szerintem a legtöbben voltunk így mi is, a nem C betűsök
jún. 6. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Dik...
jún. 6. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
7-es az én osztálytársaim 20-at betöltötték és ők is ezt csinálják, pedig ki kéne nőni ezt
jún. 7. 08:17

További kérdések:

Ti elmondanátok a nőnek hogy a csávója veletek csalja?

1 éve szakítottam az exemmel, azóta is visszatér és írogat nekem. Képeket küld. Találkozni hív, stb. Közben kiderült, hogy van nője, de ő letagadja. Szerintetek? Szólnom kéne a nőnek? Velem is ezt csinálta anno..

Ha valaki megcsalja a párját ès lebukik, miért az elsőhöz akár visszamenni?

Szóval csal valakit (akivel ezekszerint valami nem jó) olyanhoz megy akivel jó, aztán mikor bukta van akkor mégis annak könyörgök akivel nem volt jó

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!