Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás, lebukás után..?

Megcsalás, lebukás után..?

Figyelt kérdés
jún. 6. 22:52
A kérdező szavazást indított:
Meg sem próbáltuk rendbehozni
Megpróbáltuk és ment
Megpróbáltuk és nem ment
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Örökre vége lett mindennek.
jún. 8. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Én először megpróbálnám a párommal(ha lenne) azt, hogy adnék egy második esélyt, de ha többször is megtenné, akkor már nem próbálkoznék.
jún. 9. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Mit kéne utána helyrehozni?

Oda a bizalom...

jún. 9. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudtam neki megbocsátani, be voltam vonódva érzelmileg, irritált az egész jelenléte, teljesen megundorodtam tőle.
jún. 9. 23:35
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Aki egyszer megteszi, hogy lesüllyed odáig, hogy a párkapcsolat alapkövét lerombolja, az megteszi újra
jún. 11. 05:45
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sajnos sokan ilyenek, de a világon azért nem mindenki ilyen.

3 Megtanulnék újra bízni benne.

jún. 11. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

6

És hogy kellene újra bízni szerinted!?

Mikor a másik döntőt hogy nem tiszteli a másikat,és félre ba…!

Te tudnál újra bízni?

jún. 13. 17:55
 8/8 anonim ***** válasza:
62%
Felesleges bizakodni. Megteszi újra és újra ha kedve tartja a féregnek. Nem férfi és nem nő akik csalnak. Fogyatékos, lelkizsarnok és punktum.
jún. 13. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Mit tegyek férfiként, ha minden jel arra utal, hogy megcsal a párom?

Az olyanokat megspórolhatjátok, mint kicsi a pöcsöm, szar vagyok az ágyban és az összes többi az én hibáztam választ. A kérdés, mit tegyek?? Vázolom: nincs közöttünk szex jó fél éve, nincs se ölelés, se csók, se puszi, csak vitát generál, hogy felbosszantson, én hülye...

Menthető még a házasságunk?

Feleségem lebukott, hogy van valakije. Előbb hazaértem csütörtökön, és pont jött a telefonjára egy üzenet. Elkapta előlem, és kitörölt mindent, és nem adott egyenes választ arra, hogy ez mi volt. Annyi volt az üzenet, hogy "akkor ráérsz?". Tegnap meg közölte velem,...

Hogy derült ki, hogy megcsal a barátod / barátnőd, férjed / feleséged?

Mostanában ismerősi körben többeknél borult a bili, voltak, akiknél esküvő után pár hónappal. Nem nagyon akartam tapintatlan lenni, faggatózni náluk, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lebukások lehetnek.

Ha egy házas férfi, aki csak félelemből, ill. a lebukás miatt, mert sok vesztenivalója van, nem csalja meg a feleségét egy olyan nővel akit egyébként...

ha mondjuk adódik egy olyan alkalom, hogy kettesben vannak. Vagy, ha ezt eldönti egy férfi, akkor hiába ott lesz a szitu, de nemet fog mondani?

Szakítottatok már úgy, hogy nem volt egyértelmű lebukás, csak gyanakvás?

Nagyon szívesen olvasnék tőletek olyan eseteket, amikor szakítottatok, de nem történt meg egyértelműen a rajtakapás, pusztán a megérzéseitekre hagyatkoztatok.

Ha jött a megérzés hogyan derítsem ki,hogy megcsal/t-e a párom?

Nincs konkrétum,csak egy furcsa megérzésem van. És volt egyszer kétszer,hogy elkapta a telefonját amikor szobába beléptem és azt nyomkodta. Lehet ez egy ártatlan kép nézegetése is. És lehet,hogy utána már bebeszéltem magamnak,hogy néha furcsa. Nem akarok ok nélkül...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!