Megcsalás, lebukás után..?

válasza:

válasza:Mit kéne utána helyrehozni?
Oda a bizalom...

válasza:

válasza:

válasza:Igen, sajnos sokan ilyenek, de a világon azért nem mindenki ilyen.
3 Megtanulnék újra bízni benne.

válasza:6
És hogy kellene újra bízni szerinted!?
Mikor a másik döntőt hogy nem tiszteli a másikat,és félre ba…!
Te tudnál újra bízni?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az olyanokat megspórolhatjátok, mint kicsi a pöcsöm, szar vagyok az ágyban és az összes többi az én hibáztam választ. A kérdés, mit tegyek?? Vázolom: nincs közöttünk szex jó fél éve, nincs se ölelés, se csók, se puszi, csak vitát generál, hogy felbosszantson, én hülye...
Feleségem lebukott, hogy van valakije. Előbb hazaértem csütörtökön, és pont jött a telefonjára egy üzenet. Elkapta előlem, és kitörölt mindent, és nem adott egyenes választ arra, hogy ez mi volt. Annyi volt az üzenet, hogy "akkor ráérsz?". Tegnap meg közölte velem,...
Mostanában ismerősi körben többeknél borult a bili, voltak, akiknél esküvő után pár hónappal. Nem nagyon akartam tapintatlan lenni, faggatózni náluk, de kíváncsi vagyok, hogy milyen lebukások lehetnek.
ha mondjuk adódik egy olyan alkalom, hogy kettesben vannak. Vagy, ha ezt eldönti egy férfi, akkor hiába ott lesz a szitu, de nemet fog mondani?
Nagyon szívesen olvasnék tőletek olyan eseteket, amikor szakítottatok, de nem történt meg egyértelműen a rajtakapás, pusztán a megérzéseitekre hagyatkoztatok.
Nincs konkrétum,csak egy furcsa megérzésem van. És volt egyszer kétszer,hogy elkapta a telefonját amikor szobába beléptem és azt nyomkodta. Lehet ez egy ártatlan kép nézegetése is. És lehet,hogy utána már bebeszéltem magamnak,hogy néha furcsa. Nem akarok ok nélkül...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!