Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van kapcsolat az öltözködés...

Van kapcsolat az öltözködés és a hűtlenség között?

Figyelt kérdés

Miért öltözködnek egyes nők párkapcsolatban is, átlagos napon is túl kihívóan?

Van a lakókörnyezetemben egy fiatal pár. A csaj már jópárszor sétálgatott sportmelltartó - short kombóban az utcán, sokszor a barátjával együtt. Most legutóbb egy topp/melltartó valamiben volt (konkrétan csak két, kis háromszög alakú anyagdarab takarta a melleit). Neki ilyen a stílusa, és nem szégyenlős vagy ez utalhat arra, hogy nem feltétlenül hűséges? Mennyire lehet kapcsolat az öltözködés és a párkapcsolati hűség között?

jún. 30. 22:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem inkább a szellemi képességekkel van összefüggésben. :D
jún. 30. 22:09
 2/26 anonim ***** válasza:
97%
Hagyad már magad ezzel! Ha jó a stílusa valakinek az, hogy a viharba köthető azzal össze, hogy csalfa. Zsákot kéne ráhúzni vagy mi?! Amíg jól néz ki valaki addig igenis mutogassa amilye van! Ne az öregkort várja meg amikorra már megfonnyad!
jún. 30. 22:14
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Javítás:*csalfa?
jún. 30. 22:31
 4/26 anonim ***** válasza:
80%
Rajtam rengetegszer ruha, szoknya van.Melltartót nem hordok.Voltam csalfa is, hűséges is.Engem is csaltak meg.A férjemmel hármasoztunk is.Akkor is ugyanez lenne, ha farmer pólót hordanék, amibe ötször beleférek.A teljesen átlagosan öltözködők közt is is van hűséges és csalfa is.Azért veszem fel azt, amit, mert az tetszik.Ezelőtt 20,30 éve jóval lengébben öltözködtünk, senkit nem érdekelt.Attól, hogy van valakinek párja, nem kell zsákot húznia magára.Aki meg jó nő, azt nyakig beöltözve is megnézik, megszólítják.
jún. 30. 22:51
 5/26 anonim ***** válasza:
39%
Legtöbbször szerintem önbizalomhiány is lehet, éheznek a visszajelzésekre, akár online, akár élőben. De persze túlzott önbizalom is lehet.
jún. 30. 23:10
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Nincsen !
jún. 30. 23:34
 7/26 anonim ***** válasza:
77%

"Van kapcsolat az öltözködés és a hűtlenség között?

Van a lakókörnyezetemben egy fiatal pár. A csaj már jópárszor sétálgatott sportmelltartó - short kombóban az utcán, sokszor a barátjával együtt. Most legutóbb egy topp/melltartó valamiben volt (konkrétan csak két, kis háromszög alakú anyagdarab takarta a melleit)."

szerintem fordított a kapcsolat: csávókám hülye lenne mással kavarni, ha egyszer ilyen szexi bomba nője van. eleve kedve se nagyon lenne a hűtlenséghez, hisz egy ilyen csajhoz képest kábé bármelyik másik nőt szürkének és unalmasnak találná.

júl. 1. 01:57
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

"Attól, hogy van valakinek párja, nem kell zsákot húznia magára."

sokaknak pont hogy ez a problémája, ha csak mézesmadzag volt a szexi vonzó külső, ha csak addig számított, amíg párt kellett találni.

júl. 1. 02:01
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk mostanában 40 fok van. Talán ezzel lehet összefüggés. Gondolom, decemberben nem ez van rajta. De csak tipp.

Amúgy ismerek egy csajt, koleszban laktunk egy szobában. Külsőre, stílusra olyan, mint egy szürke könyvtáros. De nem ismerek nála nagyobb R!bancot. Bárhol, bárkivel, orrba-szájba.

júl. 1. 05:08
 10/26 Kv-An ***** válasza:
84%

Szerintem semmi kapcsolat a hűtlenség és ruci között. A szellemi képességeket nem akarom boncolgatni, döntse el mindenki saját maga.

Hallkan jegyzem meg, aki jól néz ki, munkásruhában is meg akarják lépten-nyomon dugni.An☺️

júl. 1. 05:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak! Mit tesztek a külső megjelenésetekért? Sport? Barber? Öltözködés?

Olyan sztorik érdekelnének, hogy hogyan tudtátok feljavítani magatokat, és az esélyeiteket a társkeresésben. Nyilván akik itt vannak, javarészt nincs társuk (még). Viszont érdekes lehet itt megosztani hasznos dolgokat, akár külső, akár más sikeres javulásokról…...

Te mit tennél,ha több stílust is szeretsz váltogatni öltözködésben és a férfiak állandóan össze hasonlítgatják,hogy ez meg az jobban áll,és neked...

Mi köze vad idegeneknek hozzá,hogy Te miben érzed jól magad? És,hogyan lehet két vagy 3 teljesen hanyatt homlok más öltözködési alternatívát egymáshoz hasonlítani?

Vannak incelek még akik öltözködésükkel is mutatjak hogy elfogadták a sorsukat?

Egy bizonyos ruhadarab viselésével pl? Nem is a világnak bár azok is látják csak maguknak? Tehat a blackpillt kifejezitek? Én igen! Nekem ez a fekete férfi csizma! Kezdetbe furcsa volt de nagyon kevés ferfi hord ma csizmát de szerencsére netről tudtam...

Első találkozásnál mit vennétek fel?

Tudom, hogy sok az ilyen kérdés viszont nyáron fogok találkozni valakivel. Nem tudom, hogy mi lenne a jó ötlet, mert megsülni sem akarok, de mégsem akarok csak egy trikóban és rövid nadrágban menni. (Na meg a legrövidebb mini szoknyámban se.) Szóval szerintetek mi az...

Szerintetek van okom aggódni az öltözködése miatt?

A feleségem az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott külsőleg. régebben inkább ilyen kényelmesebb de divatos ruhákban járt. mostanában nagyon szexin öltözködik, csak kapkodom a fejem, szoliba jár, gyakrabban fodrászhoz, sokat variál hogy mit vegyen fel, amit régebben nem...

Szerintetek megcsal a barátnőm vagy csak én képzelem be?

Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, 3 hónapja hozzám is költözött, bár először nem akarta. Mostanában csinos, összeillő fehérneműket hord, új ruhákat, cipőket vett és már a ló farok is a múlté! Minden reggel bíbelődik egy sort a frizurájával. Megint elkezdett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!