Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van kapcsolat az öltözködés...

Van kapcsolat az öltözködés és a hűtlenség között?

Figyelt kérdés

Miért öltözködnek egyes nők párkapcsolatban is, átlagos napon is túl kihívóan?

Van a lakókörnyezetemben egy fiatal pár. A csaj már jópárszor sétálgatott sportmelltartó - short kombóban az utcán, sokszor a barátjával együtt. Most legutóbb egy topp/melltartó valamiben volt (konkrétan csak két, kis háromszög alakú anyagdarab takarta a melleit). Neki ilyen a stílusa, és nem szégyenlős vagy ez utalhat arra, hogy nem feltétlenül hűséges? Mennyire lehet kapcsolat az öltözködés és a párkapcsolati hűség között?

jún. 30. 22:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván a barátjának is ez tetszik. Az én férjem is szeretett engem mutogatni.
júl. 1. 06:32
 12/26 anonim ***** válasza:
94%
Édesjóistenem...
júl. 1. 07:32
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

Az megvan, hogy meleg van? :D Nem lehet, hogy talán ezzel lehet összefüggésben a dolog?

A strandon akkor mindenki félre akar kúrni, vagy mi?

júl. 1. 08:02
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

Az, hogy eleve így öltözködik vagy, hogy pont a párjának akar tetszelegni azzal, hogy jobban ad magára, szexibb cuccokat vesz fel hétköznap is, az fel sem merül. Minden nő a kiéhezett idegeneknek akar üzenni...

Nem az ő kapcsolatukat kell pszichoanalizálgatnod, hanem tudomásul venned, hogy rágerjedtél, de foglalt.

júl. 1. 09:01
 15/26 anonim ***** válasza:
91%

Ó, ha tudnád, hogy hány olyan hölgyike létezik a Manicnéni – jómunkásasszony – alsós tanítónéni "szentháromságban" is, akiben már a fél vármegye megfordult...

Mint ahogy olyanok is vannak szép számmal, akiknek kilóg a fél melle és shegge, közben meg még csak nem is csókolóztak soha.

Nem szabad a kinézet alapján ítélkezni. És hogy miért öltözik valaki lengén? Mondjuk túl azon, hogy amikor kint 30+ fok van, akkor talán ez nem kéne, hogy meglepő legyen; egyszerűen azért, mert ez tetszik neki, vagy így érzi jól magát.

De még ha urambocsá' tetszik neki, hogy mások szépnek tartják, az sem jelenti azt, hogy agyba-főbe kefélni akar mindenkivel.

júl. 1. 10:04
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Nem összetévesztendő az ordenáré kirívó öltözködés a csinos és divatos öltözködéssel.
júl. 1. 10:11
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
Igen, a pasiknak arra kellesz, hogy mutogassanak. Legtöbben arra izgulnak, ha mások jól megbaAsznának.
júl. 1. 10:46
 18/26 Kv-An ***** válasza:
93%

16 oké, de ki dönti el mi az ordenáré, és főleg kinek ordenáré? Ha szereti megmutatni magát? Nyilván aki másik oldalon áll, vagy más szokások között nevelkedett, más vallású, stb... burkában is mehet, kell mennie.

Az biztos pasik többségének nincs ordenáré. Nem véletlenül öltöztek az útszéli prostik úgy ahogy. A kinézet hozta az ügyfelet.An

júl. 1. 10:51
 19/26 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem a többségnél, aki így öltözik, van összefüggés, de viszonylag soknál nem. Van, akinek szimplán csak ez a stílusa, a pasija így ismeri meg, így tetszik neki, vagy csak szimplán komplexusosan mutogatja a testét, mert ebben látja a saját értékét.
júl. 1. 11:09
 20/26 anonim ***** válasza:
93%
Nincs összefüggés az öltözködés és a hűtlenség között. A legtöbb párkapcsolatban élő nő, amelyik "szekszin" öltözködik, általában a párjának akar tetszeni, de persze minden külső jel nélkül besöpri a kiéhezett kandúrok sóvár pillantásait is. Mert ez is egyfajta visszajelzés, amit az agy dopaminnal (ez egyfajta "boldogsághormon") jutalmaz, még ha bottal sem nyúlna hozzá az idegen pasikhoz. A hűtlenséghez vezető út egészen másfajta motivációval van kikövezve.
júl. 1. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak! Mit tesztek a külső megjelenésetekért? Sport? Barber? Öltözködés?

Olyan sztorik érdekelnének, hogy hogyan tudtátok feljavítani magatokat, és az esélyeiteket a társkeresésben. Nyilván akik itt vannak, javarészt nincs társuk (még). Viszont érdekes lehet itt megosztani hasznos dolgokat, akár külső, akár más sikeres javulásokról…...

Te mit tennél,ha több stílust is szeretsz váltogatni öltözködésben és a férfiak állandóan össze hasonlítgatják,hogy ez meg az jobban áll,és neked...

Mi köze vad idegeneknek hozzá,hogy Te miben érzed jól magad? És,hogyan lehet két vagy 3 teljesen hanyatt homlok más öltözködési alternatívát egymáshoz hasonlítani?

Vannak incelek még akik öltözködésükkel is mutatjak hogy elfogadták a sorsukat?

Egy bizonyos ruhadarab viselésével pl? Nem is a világnak bár azok is látják csak maguknak? Tehat a blackpillt kifejezitek? Én igen! Nekem ez a fekete férfi csizma! Kezdetbe furcsa volt de nagyon kevés ferfi hord ma csizmát de szerencsére netről tudtam...

Első találkozásnál mit vennétek fel?

Tudom, hogy sok az ilyen kérdés viszont nyáron fogok találkozni valakivel. Nem tudom, hogy mi lenne a jó ötlet, mert megsülni sem akarok, de mégsem akarok csak egy trikóban és rövid nadrágban menni. (Na meg a legrövidebb mini szoknyámban se.) Szóval szerintetek mi az...

Szerintetek van okom aggódni az öltözködése miatt?

A feleségem az utóbbi 1 évben nagyon megváltozott külsőleg. régebben inkább ilyen kényelmesebb de divatos ruhákban járt. mostanában nagyon szexin öltözködik, csak kapkodom a fejem, szoliba jár, gyakrabban fodrászhoz, sokat variál hogy mit vegyen fel, amit régebben nem...

Szerintetek megcsal a barátnőm vagy csak én képzelem be?

Kicsit több mint egy éve vagyunk együtt, 3 hónapja hozzám is költözött, bár először nem akarta. Mostanában csinos, összeillő fehérneműket hord, új ruhákat, cipőket vett és már a ló farok is a múlté! Minden reggel bíbelődik egy sort a frizurájával. Megint elkezdett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!