Ezt akkor most nagy eséllyel megúsztam?

válasza:"és ne legyünk álszentek... férfiak 80 százaléka hűtlen..."
Igen, ezért sem foglalkozom már eggyel sem.Nincsenek már illúzióim. A pinából-pinába való röpködést taszítónak tartom.

válasza:Szerintem megúsztad.
Ugyanakkor gyenge jellem vagy, nem is elsősorban azért mert nem akarod bevallani a párodnak ezt(persze azért is), hanem mert amögé bújsz,hogy hány meg hány % csinálja ezt meg azt.
Ez baromira nem ment fel téged...

válasza:"férfiak 80 százaléka hűtlen..."
Mondják a férfiak.aztan ha a nők inkább vannak egyedül mint velük, akkor meg megy a fuldokolva taknyot nyelő hiszti😃 nonszensz

válasza:

válasza:Amúgy van lelkifurdalásod? Mármint szereted a párod? Miért csaltad?
Ezek nem elítélő kérdések. Voltam már megcsaló én is és tudom, hogy szar érzés. Lelkifurdalás meg minden, de közben ott a kielégitetlen vágy, amivel nem tudsz mit kezdeni.

válasza:Amúgy van lelkifurdalásod? Mármint szereted a párod? Miért csaltad?
Abszolút nincsen mert nekem más a megítélésem a megcsalásról szerintem ez nem nem a megcsalásról szól részemről, ezért én nem tartom annak

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ő még rejtélyes körülmények között Angliába repült méh 1941 májusában,aztán ott letartóztatták.Onnantól kezdve nem volt szerepe a háborúban.
4 hete terhességi magas vérnyomással diagnosztizáltak, szedem a gyógyszert, még ugyanennyit kéne kibírnunk a terhesség végéig. Lehetséges? Mindig csak olyan történeteket hallok, hogy a toxémia viszonylag gyors lefolyású volt. Nekem a tüneteim egyelőre maga a magas...
Bevallom, csak szexre használtam egy nőt, de kedveltem meg tetszett is! Nem mondtam el neki a valódi szándékomat, hogy csak azt akarok. A lánynak kezdett leesni a dolog, és elhordott mindenféle szar embernek, befeketített az ismerőseim előtt, mindenkinek irogatta, hogy...
Jövő augusztusban szeretnénk tartani a lagzit, csak félek egy picit, hogy azért majdnem nyár végén lesz, persze bármilyen idő lehet júniusban stb is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!