Hogyan adjam tudtára, hogy a barátja nekem irogat?

válasza:

válasza:Többet nem kell tenned.
Viszont a faszinak sose reagálj semmire és semmit, bárhogyan is keres meg.

válasza:

válasza:#3
Szerintem amit a 3-as ír az nem rossz. Szegény csaj nem tudja kivel jött össze.
De ha ezt nem is akarod, akkor ha legközelebb ír, akkor írj vissza, hogy vagy befejezi vagy feljelented zaklatásért.

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is volt olyan "ismerős", akit már a kezdet kezdetén lekoptattam, de utána évekig írogatott. Lett közben barátnője is...Én szántam inkább a csajt, hogy ennyire selejttel is beéri. Ha nekem rövid időn belül, mielőtt bármi lett volna, leesett, hogy egy elmebeteg és szabadulni kell tőle, akkor neki is leeshetett volna, hacsak nem örült, hogy egyáltalán egy ilyen is szóba áll vele.
Hagyd a csajt, nem a te dolgod, hogy mennyire zsák a foltját szitu van. Arra sajnos nincs ötletem, hogy szabadulj a kéretlen zaklatásról, de az üzenőfalra kitenni és taggelni talán működhet (ha olyan az oldala beállítása).

válasza:További kérdések:
1. Hogyan tudja titkolni? 2. Van lelkiismeret furdalása? 3. Hogyan éli tovább ugyanazt az életet ugyanúgy? 4. Mi motivált, hogy ezt tegyed? 5. Miért nem mondod el? 6. Valaha el fogod mondani? 7. Miért nem lép ki a kapcsolatból?
Teszem azt a nő élvezi a szeretőjével való együttléteket, pillanatokat, közös időtöltéseket, de a találkozó előtt vagy után “beijed” vagy lelkiismeret furdalása van. Majd sok hét után mégis újra belemegy, de aztán megint ezeket a negatívumokat éli át. Ez máshol is...
Nem tudom megérteni, mi járhat az ilyen férfiak eszében. Mikor valakivel épp csak nekiállsz családot alapítani, elvileg dúl a szerelem, nem? Akkor miért nyomulsz másik nőre? Miközben otthon vár a terhes feleséged…mi értelme volt felcsinálni, ha nem is szereti?:D
Utána mi lett a következmény ( megbocsátás , válás ) ?
Dióhéjban annyi, hogy volt egy lány, akivel még sok évvel ezelőtt kavartunk és kétszer is teherbe esett tőlem, de akkor elvetette, egyiken sem akartunk meg nem olyan életet éltünk. Azóta ő összejött egy pénzes palival és már házasok is és persze így vettek lakást,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!