Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan adjam tudtára, hogy a...

Hogyan adjam tudtára, hogy a barátja nekem irogat?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel életemben 4x randiztam, aztán kikosaraztam mert eléggé gázos volt. Ez már több éve volt, de azóta évente rám irogat a baromságaival, hogy találkozzunk meg legyünk együtt és menjek fel hozzá... szerintem csípheti a szemét, hogy nem feküdtem le vele. Amikor letiltom új profilról irogat.. van amikor több különböző felületen talál meg, hogy ne tudjam ignoralni. Szóval már nem tudok vele mit csinálni, évente irogatja a hülyeségeit. most legutóbb amikor megint írt, láttam hogy lett egy barátnője... Lefotóztam amiket írt és elküldtem ennek a nőnek, de meg se nyitotta. Gondolom az engedély kérésekbe teszi neki ilyenkor és nem látja, mert nem vagyunk ismerősök. Ti mit csinálnátok, tennétek további lépéseket hogy megkapja valahogy az információt? Nagyon kezd elegem lenni, szerintem megérdemelné a nő is hogy tudjon róla mit csinál, de sajnos így tehetetlen vagyok.
júl. 5. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tiltanam mindenhonnan. Ha nem erti meg, megfenyefetnem, higy feljelentem zaklatasert.
júl. 5. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Többet nem kell tenned.

Viszont a faszinak sose reagálj semmire és semmit, bárhogyan is keres meg.

júl. 5. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Tedd ki a csajnak a falára, aztán teggeld be rajta mindkettőt. A nyilvános beégetés után lehet, hogy leszáll rólad a pasi.
júl. 5. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem amit a 3-as ír az nem rossz. Szegény csaj nem tudja kivel jött össze.

De ha ezt nem is akarod, akkor ha legközelebb ír, akkor írj vissza, hogy vagy befejezi vagy feljelented zaklatásért.

júl. 5. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:
49%
Vagy nem zavarja.
júl. 5. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Ignoráld és abba fogja hagyni.
júl. 5. 17:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb ha ír, a chatbe add hozzá a barátnőjét a válaszodhoz, hogy köszi, de nem érdekel. Hátha így észbe kapnak :D
júl. 5. 17:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet, hogy látta, mit írtál, csak ha nem válaszol, én úgy tudom, akkor nem jelzi azt sem, hogy megnyitotta. Valószínűleg a pasi kimagyarázta magát, vagy alapból nem hisz neked a csaj, azt hiszi, kavarsz nekik.
júl. 5. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan "ismerős", akit már a kezdet kezdetén lekoptattam, de utána évekig írogatott. Lett közben barátnője is...Én szántam inkább a csajt, hogy ennyire selejttel is beéri. Ha nekem rövid időn belül, mielőtt bármi lett volna, leesett, hogy egy elmebeteg és szabadulni kell tőle, akkor neki is leeshetett volna, hacsak nem örült, hogy egyáltalán egy ilyen is szóba áll vele.

Hagyd a csajt, nem a te dolgod, hogy mennyire zsák a foltját szitu van. Arra sajnos nincs ötletem, hogy szabadulj a kéretlen zaklatásról, de az üzenőfalra kitenni és taggelni talán működhet (ha olyan az oldala beállítása).

júl. 6. 06:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha látod, hogy írt, meg se nyisd, töröld olvasatlanul, nulla reakciót mutass felé. Nem kell a csajának írogatni, majd rájön, hogy egy hülyével van.
júl. 6. 08:38
1 2

További kérdések:

Aki megcsalta már a párját az….?

1. Hogyan tudja titkolni? 2. Van lelkiismeret furdalása? 3. Hogyan éli tovább ugyanazt az életet ugyanúgy? 4. Mi motivált, hogy ezt tegyed? 5. Miért nem mondod el? 6. Valaha el fogod mondani? 7. Miért nem lép ki a kapcsolatból?

Ha egy házas nőnek jó a házassága de mégis megcsalja a férjét, de van lelkiismerete, akkor az egész kapcsolata hullámzó a szeretőjével?

Teszem azt a nő élvezi a szeretőjével való együttléteket, pillanatokat, közös időtöltéseket, de a találkozó előtt vagy után “beijed” vagy lelkiismeret furdalása van. Majd sok hét után mégis újra belemegy, de aztán megint ezeket a negatívumokat éli át. Ez máshol is...

Miért nyomul rám, ha terhes a felesége?

Nem tudom megérteni, mi járhat az ilyen férfiak eszében. Mikor valakivel épp csak nekiállsz családot alapítani, elvileg dúl a szerelem, nem? Akkor miért nyomulsz másik nőre? Miközben otthon vár a terhes feleséged…mi értelme volt felcsinálni, ha nem is szereti?:D

Akik csalták a párjukat , és le buktak . Hogy , mivel buktak le ?

Utána mi lett a következmény ( megbocsátás , válás ) ?

Ejtsem teherbe az exemet aki megkért rá a Babaváró és a CSOK miatt vagy necces lenne?

Dióhéjban annyi, hogy volt egy lány, akivel még sok évvel ezelőtt kavartunk és kétszer is teherbe esett tőlem, de akkor elvetette, egyiken sem akartunk meg nem olyan életet éltünk. Azóta ő összejött egy pénzes palival és már házasok is és persze így vettek lakást,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!