Ha egy házas nőnek jó a házassága de mégis megcsalja a férjét, de van lelkiismerete, akkor az egész kapcsolata hullámzó a szeretőjével?
Teszem azt a nő élvezi a szeretőjével való együttléteket, pillanatokat, közös időtöltéseket, de a találkozó előtt vagy után “beijed” vagy lelkiismeret furdalása van. Majd sok hét után mégis újra belemegy, de aztán megint ezeket a negatívumokat éli át.
Ez máshol is gyakori a megcsalás ilyen hullámzó? Mondhatni ciklikusan jön el? Ezért kell több hetet várni két találkozás között, mert nem tudja a nő magában rendezni a megcsalást?

válasza:Azt szögezzük le, hogy ha jó a kapcsolatod akkor nem csalod meg a párod.
Van olyan, hogy a lelkifurka miatt húzza az időt valaki.

válasza:

válasza:Sosincs lelkiismeret furdalásom. Talán az első alkalom előtt volt, de az is inkább csak izgalom volt az újdonság miatt.
Nálunk nem telnek el hetek a találkozások között.
Hullámvölgyek sem voltak a másfél év alatt.
Stabil, szabályos és kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.

válasza:

válasza:Volt az életemben egy időszak amikor félreléptem, nem vagyok rá büszke de ezt hozta az élet.
Találka előtt vagy közben sosem volt lelkiismeretfurdalásom mivel olyankor felfokozott érzelmi állapotban vagy. Utánna viszont sokszor volt bűntudatom.
Kapcsolódó kérdések:
Én az utóbbi típusú vagyok, de ez sokszor kimerítő🥹
Már korábbról ismerjük egymást egyetemről (egy karon vagyunk), de alig beszéltünk egymással. Ő neki már akkor is nagyon bejöttem elmondása szerint, én őszintén nem figyeltem fel annyira rá, inkább mások keltették fel az érdeklődésemet. Aztán 3 hónappal ezelőtt egy...
Egyszer tervezek vele,másszor ha nem teljesül valami,amit megbeszéltünk,akkor egy világ omlik össze bennem,és nagyon megutálom érte. Amit én ígérek,mindig teljesítem is, de ő sokszor csak beszél a fellegekben jár,nem létező bevételekről beszél,hogy mi lesz majd,meg ő...
Több mint két éve tart a viszony. Minden nap kapcsolatban vagyunk, legalább 2x beszélünk telefonon. Mindig összefutunk amikor tudunk, szex vagy hosszabb együttlét sajnos ritkán fordul elő. Többnyire nyugodt békes a kapcsolatunk. Mindketten tudjuk kezelni a...
Kezdem az elején. :) 40 felé közeledünk mindketten, 9 éve vagyunk együtt, 6 éve házasok, szinte azonnal összeköltöztünk megismerkedésünk után, 2 gyerekünk van. Egy hónapja derült ki, hogy a férjem megcsalt az egyik kolléganőjével. Ahogyan történt: egyre többet...
A párom nagyon nem egyszerű eset. Nem tölt velem szinte semennyi időt, tett velem rossz dolgokat. Most képbe jött egy férfi aki meg akar ismerni. Szeretnék vele találkozni. De attól is félek ha el hagyom a párom egyedül maradok..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!