Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan norol, akit 2x megcsalt a parja es megis vele marad?

Figyelt kérdés

szept. 2. 15:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%
Azt, hogy buta.
szept. 2. 15:59
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Nincs önbecsülése.
szept. 2. 16:00
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Rá van függve valamilyen szempontból kórosan.
szept. 2. 16:05
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Legalább nem haragtartó. Felül tud emelkedni dolgokon. Érettség kell ehhez is.
szept. 2. 16:06
 5/19 anonim ***** válasza:
88%
Hülye.
szept. 2. 16:06
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Nincs hova menjen, gondolom az anyjához nem akar visszamenni. Az rosszabb lenne, mint a halál.
szept. 2. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:
49%

6

Mi a baj a szülői házzal?

szept. 2. 16:22
 8/19 A kérdező kommentje:
Van sajat haza, valszeg a szex miatt lehet ilyen buta, de sztem nincs semmi onbecsulese
szept. 2. 16:24
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Van az a pénz
szept. 2. 17:08
 10/19 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nem tudja még sem, hogy megcsalta a párja. Nem biztos benne mert ha ha valóban tudná nem maradna vele. Hisz a mesékben.
szept. 2. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ferfiak mit gondolto az oyan nokrol akik leirjak, mennyire vagynak ratok?

Orultok az olyan uzeneteknek, melyben egy no leirja, hogy mennyire jo vagy az agyban, es nagyon kivan? Vagy nagyon kozonsegesnek talaljatok?

Mit gondoltom a Tinder ghostingolásról több jól sikerült személyes találkozó után?

Amikor már többször is találkoztunj, pozitívan alakultak a dolgok, meg is csókolt, intelligens, értelmes, lazán elbeszélgettünk személyesen 6-8 órákat, a szüleivel is találkoztam (!) aztán egyszer csak eltűnik,nem ír vissza. Ez mire jó? Ilyenkor megírjak neki egy...

Ti mit tennének/gondoltok ebben a helyzetben?

Évek óta együtt vagyok a barátnőmmel.Pár napja kiderült,hogy terhes.Örülnék neki...csakhogy a gyerek nem az enyém. Amikor megfogant én nem voltam az országban. Ezt neki is megmondtam és akkor sírva bevallotta,hogy megcsalt. A gyerek apja nem akarja a gyereket. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!