Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak minősül, és megbocsájtanátok a helyemben?
Remény hal meg utoljára.
Szerintem csak attól félsz, hogy mással nem tudnál összejönni, végre összekapartad ezt a lányt, idő, energia volt, és mint a szerencsejátékos, mikor már a pénzének a 3/4-ét elvesztette, felteszi még a maradékot is, hátha visszanyeri az egészet.
De felismerem a ri*anc tílusú lányokat, és ő pont az a fajta, aki csak érzelmi alapon képes szexelni, és csak a barátjával. Pl itt egy üzenete:
vagy veled vagy senkivel. mert rád indulok be. nem másra. és nem csak azért mert a pasim vagy. hanem mert tudom hogy te vagy az igazi és imádlak és veled akarom leélni az életem. nem nyalom meg a szám más pasik miatt. egész életembe nem ilyen voltam. rád indulok be... de rád szörnyen. úgy ahogy azt hittem sose leszek képes. de nem azért mert "rájöttem hogy jó a szex és ezért most beindulok rád nagyon" hanem mert "tudom hogy ő az igazi és minden érintésével megrészegít, minden szavával a mámorba dönt, és megteszek érte bármit mert imádom"
ha van pasim alap hogy csak vele.... ha nincs akkor esetleg egyszer benne lettem volna de ugye akkor is vissza mondtam. illetve a szerető viszonyt alapvetően nem tartottam sose szimpatikusnak. akkor már ha le akar velem feküdni szeressen / szeressem és utána jöjjünk össze mert csak egy éjszakára nem kaphatna meg senki.... vagy ha belerángatna valaki abba éveken át tartó győzködéssel hogy egyszer próbáljam ki vele, ha meg is tenném, mire kicsi az esély, és sok a feltétel, megbánnám. mert nem a barátom. és nem imádom. és nem akarom vele leélni az életem és valszeg ő se velem. vagy ha ő igen is, én még sem akarom, szóval nem igazi az egész.... és így szörnyű.....
ha egy pasit látok és tegyük fel nincs senkim, és helyes és rendes, és ismerem, és kedves, és tudom hogy tetszem neki és szerelmes belém, és szeretne a barátom lenni. ismerkedek vele és összejövök vele, vagy abszolút nem tetszik miután megismertem, és nem akarok tőle semmit.
"Egyébként mondtam neki, hogyha gondolja lefeküdhet bárkivel, csak előre szóljon, vagy utólag szóljon 3 napon belül, és megfogom érteni, és nem fogok haragudni,..."
Na jó, itt fejeztem be a válaszolgatást neked.
Sok sikert vagy ... akármit is, az életben.
ezzel megástad a sírod :D
mindegy miért mondtad. nem tisztel többé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!