Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Beléptem a barátnőm facebookjá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beléptem a barátnőm facebookjára és kiderült, hogy mást akar. Szeretném elmondani, de nem tudom megéri-e?

Figyelt kérdés

Ez egy két és fél éves kapcsolat. A lényeg az, hogy mostanában (utóbbi három hónapban furán viselkedett). Nem szoktam féltékenykedni (legalább is a "normális" féltékenységet leszámítva), viszont ez elég szar hét volt. Nagyon kattogtam, hogy valami nem stimmel. Hát a végén beléptem a facebookjába, mert régebben elmondta, hogy mivel kapcsolatos a jelszava. Hát két próbálkozás után eltaláltam. A barátnőjével történő levelezésből egyértelművé vált, hogy van egy kollegája, akivel együtt akar (lefeküdni), de egyértelművé vált, hogy mélyebb érzelmek is vannak itt. Bár a faszi már csak egy hétig dolgozik nálunk, mert utána megy vissza arra munkahelyére, ahonnan ideküldték (Kecskemét, mi Budapestiek vagyunk).

Az a baj, hogy szerintem már az is probléma, hogy idáig eljutottam, hogy elolvasgattam az üzeneteit. Tegnap szakítottam vele, mert hát nem láttam így nagy jövőjét ennek a kapcsolatnak. Szakítás okaként más indokot jelöltem meg, nem ezt. De érzi, hogy valami más is van a dologban. Nagyon sokat ír. Szeretne velem lenni. Azt mondja, hogy nincs senki más akit szeretne. De hát ugye ezzel most túl sok mindent nem tudok kezdeni.

A probléma az, hogy már csak a saját lelkem megnyugtatása végett is szeretném elmondani az igazat. Hogy elolvastam az üzeneteit. Akiknek elmondtam azt tanálcsolták, hogy ne tegyem. Mi magunk is egy cégnél dolgozunk csak két külön helyen. Ha esetleg elkezdi elpletykálni mit tettem, akkor nekem szarral meszeltek. De én nem hinném, hogy ezt elmondaná bárkinek is. Vagy naív vagyok?

2014. máj. 10. 09:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
31%
Itt a csaj a hibás!!! Ha el is mondja bárkinek...akkor nem téged, hanem őt fogják lenézni!!
2014. máj. 10. 09:44
 2/37 anonim ***** válasza:
50%
naiv vagy. egy sertett nonel nincs bosszuallobb leny a Foldon. eszedbe ne jusson elmondani neki, ha mar ilyen hulye voltal es beleneztel a privat leveleibe.
2014. máj. 10. 09:44
 3/37 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Szerintem nyugodtan mond el az igazi okot.

Meg is mondom, hogy miért.

Amig ő abban a hiszemben él, hogy te semmit sem tudsz a másik srácról, addig hazudni fog. Igenis mond meg neki, hogy elolvastad ezeket a dolgokat, mert érezted, hogy valami nagyon nem stimmel, nincs ebben semmi. Az ő bűne sokkal nagyobb. Kíváncsi lennék, hogy ha ilyen dolgokat ír a barátnőjének, akkor miért mondja neked azt, hogy szeret és ne hagyd el? És még azt hazudja, hogy nincs senki más...

2014. máj. 10. 09:46
 4/37 anonim ***** válasza:
89%
Jobb ha megmondod az igazat neki, és megkíméled magad egy csomó hazugságtól, amit végig kéne élned tőle, miközben tudod az igazat.
2014. máj. 10. 09:47
 5/37 anonim ***** válasza:
El ne mondd neki!
2014. máj. 10. 09:47
 6/37 anonim ***** válasza:
Mond meg neki nyugodtan ,hoy belenéztél ,és kérd számon. Elég undoritó b nőd volt sajnos
2014. máj. 10. 09:48
 7/37 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy válaszotokkal segítetek. :) Sajnos még mindig ott vagyok, hogy nem tudom. Mind a két eltérő válaszban van igazságtartam. Még néhányszor átolvasom. Délután akar velem találkozni, úgyhogy addigra határozatképesnek kell lennem :D
2014. máj. 10. 09:54
 8/37 anonim ***** válasza:
88%
a sok okosnak (' Igenis mond meg neki, hogy elolvastad ezeket a dolgokat, mert érezted, hogy valami nagyon nem stimmel, nincs ebben semmi.') uzennem, hogy a leveltitok megsertese, pontosabban mas fb fiokjaba jogosulatlanul belepni adott esetben buncselekmeny is lehet, ha a sertett feljelentest tesz. ennyit errol, hogy 'nincs abban semmi'.
2014. máj. 10. 09:55
 9/37 anonim ***** válasza:
Ne szólj szám, nem fáj fejem.
2014. máj. 10. 09:59
 10/37 anonim ***** válasza:
én hasonló helyzetben elmondtam. nem kell lenyelned, valószínű, hogy be lettél csapva. ha tévedsz, legfeljebb megígéred, hogy többet nem csinálsz ilyet.
2014. máj. 10. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!