Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek a helyemben? L/19
Exem 23, en 19
A kapcsolatunk ugy kezdodott hogy rengeteg ideig jart utanam es kerdezoskodott a nevemrol mignem megtalalt. Aztan elkezdtunk talalkozgatni. Vegul harom honapig voltunk egyutt. Mindezalatt nem adtam oda magam neki egykonnyen. Az elso csokert is majdnem ket hetet kellett "kuzdenie". Nem szerettem volna elsietni semmit. A kapcsolatunk nagyon boldog volt es szinte naponta talalkoztunk hosszabb idore. Intim dolgok tortentek amelyeket mindketten imadtunk de nem fekudtunk le mert en meg korainak talaltam es ezt o teljes mertekben megertette elfogadta.
Aztan tortent az hogy kisse elhidegult tolem es en nem ertettem mi a baj. Kiderult hogy a volt baratnojet meg nem tudta elfelejteni es hogy meg ot szereti. (Mielott elkezdett nekem udvarolni 2 honapja szakitottak.) Vegul azt is elmondta hogy lefdkudt vele.
Akkor ert veget. nekem nagyonfajt az egesz mivel ez ido alatt nagyon eros kotelek fuzott hozza es szinte szivembol szerettem.
Aztan arra sem adta meg az eselyt hogy mindezt szemtol szembe kozolje ( fbn irta le) es hiaba konyorogtem megalazkodtam neki ezekutan nem akart talalkozni. Elmondta hogy neki az exe kell es hogy ot szereti. Vegul itt ez az egesz abbamaradt.
Azota eltelt majdnem ket honap es en mar szinte tuljutottam a fajdalmon mivel megbocsatottam neki de nem tudom hogy ujra tudnam-e vele kezdeni hiszen azota meg nem is nezhettem a szemebe szoval nem tudom mit valtana ki belolem ha lathatnam.
Ahogy irtam, ket honapja ra nekem higy miujsag es valahogy jott es megkerdezte elhivhat e moziba merr pont ugyanazt a filmet aksrtuk megnezni. Furcsalltam nagyon. Mondtuk hogy ez csak egy szimpla mozi. Belementem. Holnaputan talalkozunk.
Szerintetek milyen erzest fog elolemnkivaltani ha ujra latom a megcsalas utan mikozbe meg ugy erzem szeretem?
A baratnoim szerint tuti be fog probalkozni. Szerintetek???
Én a helyedben nem mennék bele gy ilyen programba ilyen könnyen. Találkozni akar? Akkor legalább beszéljétek meg, mi is volt és miért is nem tudta a szemedbe mondani - én az ilyentől megundorodnék. Ha már megtette, legalább vállalja a következményeket.
Most összeveszett az exével és hozzád rohan, aztán majd ha veletek lesz valami, akkor majd vissza? Most komolyan? És te ezt hagyod?
19L
Koszonom szepen a segito valaszokat!
De mit tegyek akkor ha faj amit tett es ezert ferfikent nem tudok ra nezni, VISZONT baratkent akit szeretek - mert eleg sok a akozos bennunk - tudok tekinteni es szeretnek is mert hianyzik?
Es helyes?
*Ez helyes?
Ugy gondolom egyszer hibazhat es lehetseges a megbocsatas de mar sosem leszunk egy par. Baratkent tarthatjuk a kapcsolatot? Van ilyen?
Hagyjad a "barátkozást" is. Tudom, hogy még szereted meg minden, de ő tuti nem barátkozni akar majd, és te meg szépen el fogsz csábulni, mert azért bántja az egódat, hogy nem tudtad elfeledtetni az ex-csajt.
Sajnálom, hogy ez történt. Átmentem majdnem hasonló történeten én is, szintén ilyen pótlék voltam, most már így utólag látom, és azé az emberé, akit pedig nagyon szerettem az első perctől fogva. Nálunk is megtörtént a "visszajövetel", hidd el, nem érte meg! Mondjuk ő nem ex-csaj miatt, hanem valami netes csaj miatt hagyott el, de miután az nem jött össze, gondolta, visszajön hozzám...
Azóta mérges vagyok magamra, hogy hogy hagyhattam magam így megalázni, és persze másodszorra is elhagyott hasonló ok miatt. Na az fájt!
Szóval ezek a dolgok nem változnak. Nem fog beléd szeretni, csak kihasználja azt, hogy te odáig vagy érte. És az ő szemszögéből ez nem logikus? Tudja, hogy hozzád mehet, mert szívesen látod, és még jó is vagy hozzá. Nyilván vonzódik is hozzád testileg.
De hogy neked ez a "ha nincs ló, jó lesz a szamár is" dolog megfelel-e, azt te döntsd el, de borítékolom neked, hogy a vége még nagyobb koppanás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!