Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Elmondjam nekik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elmondjam nekik?

Figyelt kérdés

Fél évet kavartunk a sráccal. Most derült ki, hogy áprilisig volt barátnője (távkapcsolat), velem csalta. Május közepén szerelmet vallott nekem. Rá 2 hétre már mással volt. Őt is megcsalta velem. Én bűnösnek érzem magam és próbáltam őt jó útra terelni, hogy ne tegye ezt (nem bír egyedül lenni, ezért volt/van megint mással.. unatkozik elmondása szerint), elvileg most sikerült és lezárta mindet (másokkal is beszélgetett tinderen stb). Elmondjam a lányoknak? Engem idegesít a tudat.. Ő volt életemben a második fiú, akivel együtt voltam, ne nézzetek annak.. volt előtte egy öt éves kapcsolatom, melynek lassan 1 éve, hogy vége.

21L, 20F

2016. jún. 25. 21:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Csúnya dolog az árulkodás, de ebben az esetben szerintem megengedett.
2016. jún. 25. 21:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kéne "árulkodnom", meg lehet nem is kéne közbe avatkoznom, de engem zavar, hogy a srác nem mondta el nekik, hogy megcsalta-e őket, pedig kérdezték. Viszont csak az egyik csajnak tudnék írni, a sráccal barátságban vagyok most, azonban félek, hogy így az tönkre megy.
2016. jún. 25. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
33%

Minek akarsz te belefolyni egy olyan ügybe, ami nem rád tartozik? Helyedben én lapítanék mint egy kisnyuszi, mert még esetleg a csajok téged tépnének szét elevenen, ha megtudnák, hogy veled csalta a párjuk őket.

Plusz az, hogy bűntudatod van, az kevés, hibás is vagy, és itt nem jó útra kell téríteni a másikat, hanem csúnya szóval p..fán b..szni, hogy miért játszik a másikkal, téged pedig hagyjon békén.

Belementél a kis játszmába, és még te akarsz jótevő kislány lenni azzal, hogy elmondod a másik kettőnek a történteket?

Normális vagy?

2016. jún. 25. 21:27
 4/14 A kérdező kommentje:
NEM TUDTAM, HOGY VAN BARÁTNŐJE!!!
2016. jún. 25. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
81%

Rád nézve elég gáz, hogy nem jöttél rá fél éven keresztül erre. Neked is úgy lehet hazudni mint a vízfolyás. Jó naiv kislány és felszínesen megismerő személy vagy.

Mi a jó fenét csináltatok fél éven keresztül, hogy ez ennyi ideig titok maradt?

Fél év azért elég hosszú idő, látszik, hogy nem volt minőségi beszélgetés köztetek.

Tudat alatt mentél bele a játszmákba, úgy, hogy nem tudtál a másikról, de legalább magadat ne égesd be, hogy még te teszel a másiknak azzal szívességet, hogy óvodás módjára árulkodsz.

2016. jún. 25. 21:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Találj ki.
2016. jún. 25. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Tálalj""
2016. jún. 25. 21:41
 8/14 A kérdező kommentje:
A 2. barátnőről tudtam, de sosem találkoztak, "netes "szerelem"" volt kb 1,5 hétig. A srác csak kihasználta volna és ott hagyta volna. Amikor megcsalta velem, azután már volt minőségi beszélgetés köztünk, próbáltam rávezetni, hogy hagyja ezt abba, stb.. úgy tűnik most sikerül. De mindegy, akkor hagyom az egészet, csak zavar, hogy nem vallta be nekik.
2016. jún. 25. 21:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja és az a baj, hogy én szerelmes vagyok a srácba..
2016. jún. 25. 22:00
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
De azt remélem végig gondoltad, ha velük így viselkedett, akkor nagy valószínűséggel veled is ugyanezt fogja csinálni, csak titokban!
2016. jún. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!