Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondjam nekik?
Fél évet kavartunk a sráccal. Most derült ki, hogy áprilisig volt barátnője (távkapcsolat), velem csalta. Május közepén szerelmet vallott nekem. Rá 2 hétre már mással volt. Őt is megcsalta velem. Én bűnösnek érzem magam és próbáltam őt jó útra terelni, hogy ne tegye ezt (nem bír egyedül lenni, ezért volt/van megint mással.. unatkozik elmondása szerint), elvileg most sikerült és lezárta mindet (másokkal is beszélgetett tinderen stb). Elmondjam a lányoknak? Engem idegesít a tudat.. Ő volt életemben a második fiú, akivel együtt voltam, ne nézzetek annak.. volt előtte egy öt éves kapcsolatom, melynek lassan 1 éve, hogy vége.
21L, 20F
Minek akarsz te belefolyni egy olyan ügybe, ami nem rád tartozik? Helyedben én lapítanék mint egy kisnyuszi, mert még esetleg a csajok téged tépnének szét elevenen, ha megtudnák, hogy veled csalta a párjuk őket.
Plusz az, hogy bűntudatod van, az kevés, hibás is vagy, és itt nem jó útra kell téríteni a másikat, hanem csúnya szóval p..fán b..szni, hogy miért játszik a másikkal, téged pedig hagyjon békén.
Belementél a kis játszmába, és még te akarsz jótevő kislány lenni azzal, hogy elmondod a másik kettőnek a történteket?
Normális vagy?
Rád nézve elég gáz, hogy nem jöttél rá fél éven keresztül erre. Neked is úgy lehet hazudni mint a vízfolyás. Jó naiv kislány és felszínesen megismerő személy vagy.
Mi a jó fenét csináltatok fél éven keresztül, hogy ez ennyi ideig titok maradt?
Fél év azért elég hosszú idő, látszik, hogy nem volt minőségi beszélgetés köztetek.
Tudat alatt mentél bele a játszmákba, úgy, hogy nem tudtál a másikról, de legalább magadat ne égesd be, hogy még te teszel a másiknak azzal szívességet, hogy óvodás módjára árulkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!