Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb házas nők hol keresnek kalandot?
Ez engem is érdelek.
23/F
30-35 nő koroszály. :)
Őszintén sajnálom, ha te ebben látod a megoldást. Ha valami nem működik zökkenőmentesen egy házasságban, azt meg kell beszélni. Akár párterápia segítségével is. Nem hallottam olyan esetről, hogy egy szerető jelenléte segített volna rendbehozni egy házasságot. Sőt.
De sajnos sok olyan ember mászkál az utcákon, vagy akár az interneten, akik vevők az ilyen viselkedésre. A helyedben azonban komolyan átgondolnám, megéri-e a házasságodat kockáztatni ezzel. Mi lesz ha kiderül, és otthagy? Akkor majd sírsz, hogy szereted, nem akartad otthagyni, ezért dugtál félre? Ha értelmes ember a férjed, kérdések nélkül összepakol vagy neked, vagy magának, és rádcsapja az ajtót. Gondolkodj el ezen.
Azért a 30-35öt idősebb korosztálynak gondolni elég szörnyű. Én még csak 24 vagyok, de egy 35 alatti nővel szerintem egy csoportba tartozunk felnőttként. 35 felett már van a középkorú mondjuk 55ig. Utána már bácsivá és nénivé válnak az emberek.
Amúgy társkeresőkön. Esetleg utcán, tescoban, körmösnél, fodrásznál járkálnak, talán valami ezoterikus irányba nyitnak, fórumokon lehet velük találkozni. Könnyű felismerni az arckifejezésüket, megfáradtak, szomorúak. Az én anyukám ugyan elvált, de mindig nagyon örült, ha facebookon írt neki egy egy korabeli férfi, akit szimpatikusnak tartott. Biztos van olyan is, aki fiatalabbakra is nyitott.
Mibol gondolod h szuksege vagy egy erett nonek egy kisfiura ?
Pont semmi
Kinek kellene egy tapasztalatlan egoista kiscsitri ?
Ez csak a fiatal pasikak alma
Felejtsd el ...
Aztán mire észbe kapsz, ott áll az ajtóban, két gyerekkel, mert ő szerelmes/lebukott és a férje kibaxta.
Az ilyen nők nem kalandot keresnek, hanem új férjet. Egyedül nem tud megélni a kölkeivel, addig nem válik, amíg nincs meg az új családfenntartó.
Akinek xar a házassága, és kalandozni akar, az simán elválik. Aztán azt csinál, amit nem szégyell. ;)
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!