Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találtam a barátom számítógépén egy lánynak a facebookról lementett fotóját, névvel?
"Azért mentette le a képet, mert ehez volt kedve"
Azt nem tudom, hogy van-e köztük valami, de egyértelmű hogy tetszik neki a lány. Már találkozott vele személyesen, most meg lementette a képeit...
Mond el neki, hogy te szeretnéd tudni, hogy mit érez a lány iránt, és kérdezd meg tőle, mit szólna, ha te is letöltenél egy képet egy olyan pasiról, akivel annak idején találkozgattál.
Egyértelműen tetszik neki a lány, azért mérges, mert lebukott és nem tud magyarázattal előállni, azt mégsem mondhatja, hogy "tetszik".
Exem odavolt egy csajért a helyi városkában, ha szembejött velünk a leányzó akkor zavarba jött, köszöntek egymásnak mindig (a csaj nekem nem), nagy szemekkel nézték egymást, és a csajnak is volt barátja. Ha szóba jött ez, a barátom mindig nagyon mérges volt, és akkor is, ha összefutottunk a lánnyal, pedig én nem szekáltam, nem volt "egyértelmű bizonyítékom" azon kívül, amit láttam, ha megjelent a kiscsaj.
Végül egész más miatt szakítottam vele, de később megtudtam egy közös ismerőstől, hogy tényleg nagyon odavolt a lányért.
Amúgy mióta vagytok együtt?
Hát én idegbeteg lennék a helyedben... Mármint biztosan nem hagynám annyiban, hogy egy másik nőt nézegessen, álmodozzon róla és rá gondoljon miközben velem van.
Én ezt a gondolatot nem tudnám elviselni,hogyha tehetné akkor azzal a lánnyal lenne, és csak azért van még velem mert azzal a lánnyal még nincs köztük semmi
Én inkább lelépnék a helyedben. De tényleg, mióta vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!