Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire normális hogy ettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális hogy ettől félek?

Figyelt kérdés

a barátommal még csak néhány hónapja élünk együtt.

És -bár soha nem adott okot a bizalmatlanságra és egyszer sem hazudott nekem- mindig félek attól,hogy mialatt én dolgozom és Ő egyedül van otthon, felvisz valakit...

Semmiféle erre utaló jel nincsen.Vagy csak nem vettem még észre...

Sem hajszál...sem egyéb talált dolgok...a telefonját sem rejtegeti...

De amióta együtt lakunk és én nem vagyok otthon és nem beszélünk telefonon...ettől rettegek

Sokszor annyira beleélem magam ebbe,hogy amikor hazamegyek undok vagyok vele. Vagy a kedvességében vagy a rosszekedvébe is a megcsalást mgayarázom bele

2016. júl. 3. 15:45
 1/9 A kérdező kommentje:

eddig attól féltem,hogy a munkahelyén csal meg...de mivel minden kollégája a haverom, és mivel mindent tudok a bent töltött idejéről erről letettem...

Volt hogy az egyik haverja lányára voltam féltékeny, mert szerelmes a pasimba. De a pasim nem foglalkozik a lánnyal...csupán udvarias vele szemben de hárítja...tehát semmi okom erre.

De ezt az együttéléses-megcsalásos félelmemet nem tudom leküzdeni

2016. júl. 3. 15:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy érdemes lenne szakemberhez fordulnod. Mert addig fogsz féltékenykedni, amíg szétmarod a kapcsolatot, vagy amíg a barátod tényleg nem menekül el egy párhuzamos viszonyba, hogy ezt el tudja viselni.
2016. júl. 3. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem normális, hogy ennyire féltékeny vagy úgy, hogy erre semmi okod.

Próbáld meg tisztázni magadban a dolgot.

Miért félsz ennyire? Lehet hogy csak önbizalom hiányban szenvedsz, és ez így mutatkozik meg. Úgy gondolod a párod egyszer talál egy nálad jobb partnert.

2016. júl. 3. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Benned van a hiba, és nem is kicsi, azonnal menj el orvoshoz!

Hatalmas veszélyben van a kapcsolatotok, az ok nélküli féltékenység a párodnak megalázó, egy idő után elviselhetetlen!

Annyi a pozitívum, hogy felismered a hibádat, tehát még nincs veszve minden.

2016. júl. 3. 18:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Régebben nem voltak ilyen tüneteid?

Pedig akkor tán kicsit egyszerűbben ment volna neki.

De hát racionális érveket kár mondani annak, akinek ez gyanúra ad okot:

"Semmiféle erre utaló jel nincsen.Vagy csak nem vettem még észre...

Sem hajszál...sem egyéb talált dolgok...a telefonját sem rejtegeti... "

2016. júl. 4. 10:48
 6/9 anonim ***** válasza:
szia!en ugyanebbe a cipoben jarok.nekem sincs okom ra feltekenykedni vszinu onbizalomhiany amit egyben a parom is okoz.bar mar javulo tendencia van:) mi 4 eve vagyunk egyutt ha egyedul van egesz nap mig dolgozom es hazamek mindig tavolsagtarto vagyok mintha felhuznek egy falat magam korul.nalunk sincs semmi ok,2 evig minden tuti jo volt,biztam benne 100 szazalekig,h mindent tudunk egymasrol mintha baratok lennenk egyben is,aztan jottek a dolgok a munkahelyerol egy lany jo kis sztorit talalt ki ami nem igaz persze vagy 20 maunkatarsa ezen lovagolt sokan tudtak en masfel evvel kesobb veletlenul szoltak el magukat vagyis nem veletlen hanem mindenki azt hitte termeszetesen tudok rola.ott akkor padlot fogtam csalodtam mert azthittem h foleg az ilyen dolgokat elmondjuk ne kesobb legyen baj persze jott azzal h nem akart veszekedni,aztan jott a mindig bizz meg!sosem hazudok!!nincsenek titkaim!!!!aha persze nem olyan a kapcsolat mint amire vagytam nem mer megnyilni elottem valamilyen szinten bant is.volt mar h a kepembe hazudott sot meg o pattant fel h ez nem fog menni mert nem hiszek neki,voltak ilyen dolgok,szeretem es bizom benne csak attol felek ha megcsalna eltitkolna ,en ugy vagyok vele ha mas kell neki nyugodtan harag nelkul menjen csak ne verjen at,nem a megcsalastol felek hanem h megalazo modon mastol tudom meg.ra par honapra es sose tudnam megbocsajtani,az oszinteseg nekem mindennel fontossabb,ha hulyeseget csinalna az eletben mivel 25 evesek vagyunk es hosszu meg az elet ha elem allna idovel talan megbocsajtanam a dolgot,de ha atverne lebukna sose tudnak bizni benne,sokszor mondtam neki h az oszinteseg fontos de ha ugy hozza a helyzet inkabb hazudik nem mond el dolgokat mert nem akar megbantani,es megalazo mikor mas nyugodtan mesel dolgokat feltetelezve h tudsz rola te meg nezel mint borju az uj kapura :) beszelgettunk errol,ez befolyasol engem az h a szemembe hazudott titkolozott egy eletre sebet ejtett bennem,de szeretjuk egymast,na meg persze o se keres egesz nap,szulinapom nevnapom elfelejti se valentinnap most volt az 5dik evfordulonk kaptam egy bonbont de elvisz vacsorazni mar egy hete varom a vacsorat de semmi,lehet szakitani kene es neked is,onbizalom hiany az oka.beszelj paroddal h erositse meg azt h nonek erezd magad,en mar sokat fejlodtem tudom h eros no vagyok es barmi van talpraallnek.ugyh bizz magadban te is h szeret de ha megcsal hat ugy kell neki :) probalj feloldodni otthon beszelni vele errol.sokat fog segiteni
2016. júl. 5. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:

#6- os, a te sztorid azért más, mert neked van okod a bizalmatlanságra - bár, ha jól értem az a munkahelyi dolog kitaláció volt. De ez biztosan a legundorítóbb hazugság:

" nem mond el dolgokat mert nem akar megbantani,"

A Kérdezőnek viszont a világon semmi oka a komor gondolatokra, csak úgy előjött, hogy hátha...

Az meg baj.

2016. júl. 5. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

Kedves kérdező!Normalis ha neha gondolsz ra h parod mit csinalhat otthon,annyi biztos nem mosz foz takarit:) helyette jatszik telefonozik es hat persze ami biztos ha egyedul van otthon ráránt egy kis felnottfilmre.

Nalunk is ez volt kapcsolat elejen beszeltunk rola amikor szingli volt szokott persze de kapcsolatban kizart dolog,aztan 4 ev utan ovatlan volt es megtalaltam az elozmenyekben a nyomokat,sose kepzeltem volna vagyis h nem zarom el ezt a temat,en mar reg neztem de eszbe se jutott volna h mig en kemenyen melozom o otthon masz..zik:) de hat ferfiak,kerdeztem esetleg van e valami uj amit ki akar probalni,de neki ugy jo ahogy csinaljuk,neaggodj biztos nem csal meg.meg amugyis ha megcsal ha nem,mit aggodsz erte?azzal h frusztralt vay magadat teszed tonkre,biztos eros no vagy,azzal h sztesszeled magad es ilyen rideg vagy vele pont belekergeted mas nő karjaiba,legy magabiztos,ha valaki vinni akarja ugyis viszi.probald meg lekuzdeni.esetleg ha megnyugodnal kukkants bele a telefonjaba.tudok piszok dolog de talan meglatod,es egy tipp ha valakinek takargatnivaloja van erdemes megnezni a beallitasokba a tiltott telefonszamokat,sok kollegam igy csinalja ferfiak a nok ezt sose nezik azt mondjak,ha mennek haza berakjak a no telefonszamat oda aztan ha nincsenek otthon elerhetove teszik a szamot,mert igy nincs a szeretotol meglepi sms v hivas.de ne aggodj biztos nincs baj,nyugodj meg gondolkodj el van e okod ra,biztos ismered a parod eltudnad kepzelni rola h egy not felvigyen a kozos agyatokba?lehet valaki hajlamos a megcsalasra,de biztos nem a lakasotokba tenne sztem ennel azert tobbre becsul es biztos van lelkiismerete nemigaz?am mondtad mar neki h miz erzel?mitol felsz?mondtad neki h elhanyagolva erzed magad?es neha jol esne egy beszelgetes vagx egy sms ha dolgozol?mond el neki mire vagysz,mi hianyzik mert ha nem tudja nem is tud valtoztatni.beszelgess vele kicsit nyugodtan,nem kiabalva nem sirva.:)

2016. júl. 5. 11:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Koszi utolso.

Ezt a telefonszam tiltasi listat majd leellenorzom

2016. júl. 5. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!