Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart bántani vagy tényleg lehetett ennyire ideges?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek ma valami nagyon fontos előadása lesz a munkahelyén, amiről ő azt mondta hogy “ha elszúrja a munkájába kerülhet”. 2 hete ezen dolgozik, ha nem blokkol le nagyon jól fog menni neki. Reggel korán kelt és én is felkeltem vele. Egy gyors reggeli szexet terveztem aminek az a célja hogy ő ellazuljon. Azt mondta hogy aranyos vagyok, de olyan ideges hogy enni is alig tud, nem hogy szexelni. Szóval holnap reggel nagyon szívesen benne van, de ma nem megy. 25Ffebr. 16. 06:47
11/13 anonim 

válasza:

Ez nem az a sötét gyerek, aki megsértődött amiert a barátnője sírva fakadt amikor ő felpofozta? Ha nem is ő de hasonló észlény lehet..
12/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de azért a nőknek sincs könnyű dolguk....
Szerinted megfelelő társ vagy ha egy ilyen helyzetet követően ezt a kérdést teszed fel?
29f
13/13 anonim 

válasza:

Most basszus, szerinted az megbántás, ha a nőd EGYSZER nem tolja oda a p...ját reggel? Jézusom. Kisfiú vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!