Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen a pároddal mennél nyaralni vagy a szüleiddel?

Nem szavaztam.
Mindegy mennyi időre. Ha van párom inkább vele, de ha szülők elvinnének velük is akárhova akármeddig.

Szerintem ez a szülőkkel való kapcsolatodtól is függ.
Ha jól megérted magadat velük akkor tök jó velük menni, ha nem akkor pasival, barátnővel.
A családodat nem tudod megválogatni az adott, de azt igen, hogy kivel töltőd a nyaralásodat.
Szerintem ez a kapcsolatoktól függ. Ha mindenki jól ki jön egymással akkor nagyon jó lehet együtt is. Ha nem, akkor mérlegelném a dolgot milyen rég vagyok a párommal meg érett e a kapcsolatunk arra hogy 1-2 hetet összezárva legyünk nonstop. Persze ha már esetleg együtt éltek akkor teljesen más a helyzet!
De ha nagyon jó a kapcsolatod a szüleiddel a párod pedig nem olyan rég ismered én a szülőkkel mennék persze ha hívnának csak akkor. Mert az idő múlásával a mérleg úgy is átbillen és egyre kevesebb minőségi időt tudsz majd a szüleiddel tölteni ért ezt az időt a párodra és a barátaidra fogod szánni. Szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!