Az mi már, mikor egy anyuka semmit nem csinál egész nap, délig, délutánig alszik, tévézik, a telefont nyomkodja, barátnőzik a háztartást a férj vezeti három műszak meg két munkahely mellett, mégis az anyuka panaszkodik állandóan hogy milyen fáradt?
Nem főz, nem mos, nem takarít, a gyerekhez is a férj kel fel mindig, a férj csinál mindent. Az anya meg tesped az ágyban pizsamában egész nap, és panaszkodik, meg hízik szépen.
Régen ilyen nem volt. Mire a gyerekek felkeltek, az apa már rég munkában volt, az anya meg kitakarította az egész házat, volt mosás indítva, kaja csinálva, stb. Most az anyukák 90%-a a lustaság mintapéldánya. Mi változott? Több lett a papucsférj?

válasza:Elméleti kérdés, igz trollkám?
Ezt amit leírtál csak az az anya teheti meg, akinek napközben állandó segítsége van mindenre és a gyerekhez hozzá se szól.
Gondolom arányuk kb. 0,00000001.

válasza:Nem változott meg a világ,csak vannak lusta nők,akik ezt megtehetikert van egy papucs férjük
Te ki vagy a történetben?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Mert te minden egyes anyát ismersz, hogy szerinted a 90%-uk lusta disznó?
Amúgy a környezetemben egy ilyen lusta disznó nőt nem ismerek. Szóval akkor mi benne vagyunk a 10%-ban....

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Több mint két éve került oda. Az egyik nő helyére vették fel határozott idejű szerződéssel. Tavasszal fog lejárni. Mióta ott van, napi szinten regényeket ír róla, hogy mennyire sz*r hely, estig túlórázik amit nem fizetnek. A főnöke naponta alázza. Múltkor is teljesen...
Az is szokott a baj lenni, hogy mikor változtatást tervez a főnök, akkor ez nagy terjedelmű szokott lenni, emellett mindent rögtön kellene megoldani az embereknek, tehát nagyon rugalmasak és optimistának kell lenni, bármilyen véleményt kaptak eddig, esetleg...
Pénztáros vagyok és tegnap hozzám állt be egy házaspár,arról beszéltek,hogy elég rossz anyagi körülmények között élnek és nem tudják min, és hogyan sporoljak,a végösszeg közel 70.000 Ft volt és ebben csak élelmiszerek voltak.Nézz rám a csaj kérdezi tessék, tessék nem...
Nyomast erzek a betanulassal kapcsolatban is ..a tavozo munkavallalo tanit be, es nem eppen egy turelmes tipus. Igyekszem, de sok minden van, amit jegyzetelnem kell,hogy kesobb vissza tudjam keresni. Nagyon stresszes, ez a 2. Hetem...lesz ez jobb is? Mik a tapasztalatok?
27 éves férfi vagyok. A szüleim könyvelők, úgy neveltek, és arra próbáltak folyamatosan ösztönözni, hogy majd én is megyek pénzügy- és számvitelre, aztán belőlem is egy jó könyvelő lesz, megyek az irodába, aztán majd nagy multicégeknek leszek a könyvelője meg stb.. El...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!