Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondot jelenthet, hogy párom és én is csak egymással voltunk?
23 és 24 évesek vagyunk.
Első kapcsolata mindkettőnknek.
Szerintetek nem fogjuk egy idő után azt érezni, hogy nem éltük ki magunkat? Másra vágyunk?
Fuu, pont ezt akartam én is kérdezni. Ugyan ez a szitu, de elmondom az én álláspontomat, amit egy ugyan ilyen helyzetben lévő embertől hallottam(már házas)
Ha szeretitek egymást, én nem hagyjátok, hogy kihüljön a kapcsolat, eltávolodjatok, akkor nem lesz baj. Fontos a bizalom, és hogy mind a két fél engedje a másikat, kicsit kikapcsolódni a barátokkal. Egy ember nem érezheti kalitkában magát, mert akkor szabadulni akarna. Nagyjából ilyenkor vannak a megcsalások és társaik egy kapcsolatban.
Mondjuk ha egyikőtök nem monogám típus, abból lehet később gubanc. Mondjuk így huszonéves korra ez már általában ki szokott alakulni.
A másik veszélye a fiatalkori elköteleződésnek, hogy később nem egy irányba fejlődtök valamiért, tehát elágazik az életutatok, vagy csak egyszerűen ráuntok egymásra. Ilyenekre is láttam már példákat.
Nem kell "parázni", majd eldönti az egészet a szerelem!:-)
Ne hagyd, hogy bárki telebeszélje a fejed. Szeretitek egymást? Ha igen, akkor ne agyalj ostobaságokon.
Ha szakítotok, az nem azért lesz, mert nem éltétek ki magatokat. Senki sem ezért szakít, még ha ezt is mondja. A szakításnak egyetlen oka van: ha nem szeretitek egymást. Az más kérdés, hogy a kölcsönös szeretet hiánya hogyan nyilvánul meg.
"Szerintetek nem fogjuk egy idő után azt érezni, hogy nem éltük ki magunkat? Másra vágyunk?"
Szerintem te már most mást szeretnél, és úgy érzed, hogy nem élted ki magadat. És így semmi értelmét nem látom, hogy benne maradj a kapcsolatban.
Szeribtem gond lesz, igen.
Haromszor volt olyan parom, akinek en voltam az elso kapcsolata es mindharom azert szakitott, mert bar a kapcsoalt maga mukodott, ok meg ismerkedni akartak masokkal is, sajat bevallasuk szerint “nem eltek ki magukat”. Nehany evig mukodni fog, de utana benne lesz a kivancsisag legalabb az egyikotokben. Es nem is az, hogy milyen lenne massal szexelni, hanem a hiany, hogy mast is megismerne es hianyzik neki az ismerkedes.
Egyetlen mukodokepes kapcsolatot/hazassagot sem lattam, ahol evek multan nem vetodott fel ez konoly problemakent.
Biztos vannak kivetelek, de nagyon ritka.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!