Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok?
Párommal 1 éve összeköltöztünk egy kis albérletbe,ő előtte kertes lakásban lakott és azt mondta nem bírja ezt a bezártságot és vissza megy a szüleihez. De nem akar elhagyni és szeret. Viszont mióta elment én nagyon rosszul érzem magam,üres a lakás nélküle,alig látjuk egymást,egyedül alszok és nyilván nagyon rossz. Nincs aki megöleljen.
Valamiért eszembe jutott a szakítás,egy kertes albérletet 300+rezsiért nem engedhetünk meg magunknak de a szüleihez sem költözhetünk(túl kicsi a lakás hogy kényelmesen meglegyünk)és amúgysem szeretnék oda menni,nekem nincsenek szüleim.
mit csinálnátok? Próbáltam vele megbeszélni de nem akar ide vissza jönni. A szakításon gondolkozom….
Bezártságot?😂 Azt az anyjáéknál mégis mit csinál, pláne így, hogy jön a hideg, kint áll a 8 fokban fűtőmellényben és élvezi a hideg esőt, vagy mire kell neki a kert így télen?
Ez csak kifogás, azért mondta, hogy fizeti az albit, mert ahhoz is gyáva, hogy kimondja, hogy ennyi volt, megvárja inkább, hogy te küldd el.
Hagyd a csába, és írj rám, ha valamerre Székesfehérvár környékén laksz. Engem egy hónapja hagyott el a barátnőm, pedig van kertes ház :)
Kamu, amit a srác mond szerintem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!