Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így?
6 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolat ideáli, minden rendben, kivéve egyet. A pénzt.
Meg van mindenünk, de amire vágyunk azt nem tudjuk megvalósítani. Szeretnénk a házat rendbehozni, nyílászárócsere, fürdőszoba stb. A háztartáshoz is nem kis pénz kell (mindig a legolcsóbbat veszem így is), de ő azt mondja, ne akarjak már többet, ennél többet nem bír már. Olyan mintha én hajtanám, pedig nem így van. Munka után még másodállást is vállal, csak hogy haladjunk előre. Nagyon nehéz, és a vita mindig csak a pénz. Úgy látszik ebben a világban nem lehet előre haladni bármennyire is gürizik az ember.
Nagyon félek hogy a kapcsolat erre fog rá menni. Szeretem a férjem, nagyon is.
Az összes marketing-jellegű meló olyan, hogy csak az időd szab határt a lehetséges bevételnek, de reálisan napi 10-12 óra melóval lehet velük 2-3 misit összeszedni, ha már pörög az üzlet. Vagy ha jó sales képességeid vannak, ingatlanosként is lehet 2 misi fölött keresni. Vagy saját ingatlanos céget is alapíthatsz, és idővel ennek a többszörösét is megkeresed.
Én 300 ezerből megvagyok havonta albival együtt Pesten, párommal lakok, ha lakáshitelt fizettek, szinte ugyanaz. Ez egy átlagos élethez elég, a többi pénzt én rakom félre lakásra.
Tegyük fel te félre raksz 100-at, pasid 200-at, az is 300 havonta. Gyűjtsetek és ennyi. Meg nem kell szórni a pénzt. Ha spórolnék kevesebből is ellennék úgy, hogy a pasim nem fizet nekem semmit.
Arra nem válaszoltál, hogy te mennyit adsz a közösbe, te is melózol-e.
Ha három keresetből nem tudtok félretenni, akkor ott nem a pénzzel van a gond. Mennyit kerestek összesen havi szinten? És mennyi megy el belőle? Szerintem túl nagy lábon éltek. Anyósomék most cserélték ki az ablakokat + a bejárati ajtót és 900 ezret fizettek érte. Szerintem ennyit 1 év alatt össze lehet rakni átlagos fizetéssel is.
Egyébként ha ennyire szeretnél haladni, te miért nem vállalsz másodállást? A párod ennél többet már nem tud tenni. Vagy mit gondoltál? Vállaljon harmadik állást?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!