Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meddig mehet így?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt a férjemmel. A kapcsolat ideáli, minden rendben, kivéve egyet. A pénzt.

Meg van mindenünk, de amire vágyunk azt nem tudjuk megvalósítani. Szeretnénk a házat rendbehozni, nyílászárócsere, fürdőszoba stb. A háztartáshoz is nem kis pénz kell (mindig a legolcsóbbat veszem így is), de ő azt mondja, ne akarjak már többet, ennél többet nem bír már. Olyan mintha én hajtanám, pedig nem így van. Munka után még másodállást is vállal, csak hogy haladjunk előre. Nagyon nehéz, és a vita mindig csak a pénz. Úgy látszik ebben a világban nem lehet előre haladni bármennyire is gürizik az ember.

Nagyon félek hogy a kapcsolat erre fog rá menni. Szeretem a férjem, nagyon is.

szept. 15. 21:38
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
33%
Szia Kroms, megkérdezhetem, hogy hol futárkodsz? Melyik cég? Országosan elérhető?
szept. 16. 04:50
 32/42 anonim ***** válasza:
94%
Túltoltad öregem! Lebuktál troll Jancsi!
szept. 16. 05:02
 33/42 anonim ***** válasza:
96%

"Törékeny alkat vagyok vigyàznom kell magamra azt a munkát nem bírnám."

"Meg van mindenünk, de amire vágyunk azt nem tudjuk megvalósítani."

Ha meg van mindenetek, es ilyen kis torekeny viragszal vagy, akkor maradj szepen otthon es addig nyujtozkodj, ameddig a takarod er.

szept. 16. 05:57
 34/42 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező te nem egy törékeny nő vagy hanem egy életképtelen eltartott, akinek büdös a munka. A párod jobban járna ha egyedül élne vagy mással. Te meg azért járnál jobban mert nem egy féltékeny hülye gyerekkel kellene együtt élned aki nem akarja hogy valaha is a saját lábadra tudj állni, hogy rajta kelljen függened, nehogy elhappoljon valami normálisabb pasi aki bízik benned annyira hogy kienged az utcára. Egyikőtök se normális
szept. 16. 06:58
 35/42 anonim ***** válasza:
93%
Nem engedi dolgozni a párja francot! Ezzel takarózik, hogy dögölhessen dél 10’ig
szept. 16. 07:01
 36/42 anonim ***** válasza:
84%

"#18 nő vagyok! Szerinted bírnám? Törékeny alkat vagyok vigyàznom kell magamra azt a munkát nem bírnám."

Ja, hogy ez csak egy "szidjuk együtt a lusta p&csákat" kamukérdés...

szept. 16. 07:21
 37/42 anonim ***** válasza:
29%

A legolcsóbbat venni?

Ne már

Komolyan mondom havi nettó 1.2 milliót meg kell tudni keresni manapság.

Ez alap.

szept. 16. 07:36
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 20 éves és suli mellett wolt futárkodik néha bringával (nincs 50 kg). Úgyhogy ezt gondold újra törékeny virágszálam.
szept. 16. 07:39
 39/42 anonim válasza:
91%
Egyrészt tuti troll, de azért ne szaporodj, mert meghízol, még nagyobb sárkány leszel, úgyis lesz egy szebb-jobb,akkor dobva leszel kölköstül, és ha mr eltartó nem gazdag (látjuk, hogy nem), nem fogsz kapni egy Ft-ot se...
szept. 16. 08:07
 40/42 Kroms ***** válasza:
100%

A Wolt-nál (úgy tudom, csak náluk lehet flottázni) vagyok. Jelenleg amennyire látom, BP-n, Győrben és Székesfehérváron lehet náluk dolgozni.

szept. 16. 15:18
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!