Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban úgy tűnik, hogy 1-2 évtizeden belül megszűnnek a “klasszikus” párkapcsolatok?
Egyre inkább arra haladunk, hogy belátható időn belül a ma ismert párkapcsolatok megfognak szűnni. -legalábbis így látom most
Mindenki csak a rövid élvezetek keresi amíg jól érzi magát, aztán tovább áll és ennyi, senki nem akar már a társas problémákkal küszködni.
Ez igaz nőkre, férfiakra is szerintem,viszont így előbb-utóbb kifogunk halni.
Szerintem lehet. De lehet, hogy emiatt lesz egy változás is?
Az a baj, hogy az lett a társkeresés fókusza, hogy ki teljesíti a szexuális igényeimet. Minden más másodlagos. És emiatt dobják egymást az emberek.
De ott a másik oldal, hogy el vagyunk magányosodva. És sokan nem látják az összefüggést.
"viszont így előbb-utóbb ki fogunk halni."
És akkor mi van?
A Föld 4 milliárd évig simán el volt ember nélkül és az ember utáni időkben is vígan el lesz. 🤣
14
Kezdődhetne a kihalás azokkal, akik így gondolkodnak.
"Azért az emberiség létkérdésének boncolgatására nekem kicsit több igényem van az "én úgy érzem" infóknál..."
"Kezdődhetne a kihalás azokkal, akik így gondolkodnak."
A dínók se maguk döntöttek a saját kihalásukról, tévedsz, ha azt hiszed, hogy emberiségként te majd döntéshelyzetben leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!